Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de dezvoltare pentru antreprenorii din Tirgu Mures

Oportunitati de dezvoltare pentru antreprenorii din Tirgu Mures

"IMM ReStart - Descopera-ti potentialul" ajunge la Targu Mures. Conferinta se desfasoara la Hotel Privo, Sala Connect, incepand cu ora 8:30, si ofera participantilor ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialisti din cele mai importante companii din tara, precum si de a descoperi oportunitati de dezvoltare personala si a afacerii.

Evenimentul este un concept unic, la nivel national, care se adreseaza reprezentantilor IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii, aducand consultanta fiscala, financiara si legislativa mai aproape de mediul de afaceri local.

In plus, pe langa instrumentele de investitie si optimizare inteligenta, participantii la eveniment pot cunoaste si asimila beneficiile aduse de tehnologie in dezvoltarea propriei companii in noua era a hiperconectivitiatii si sa amplifice potentialul de dezvoltare personala al managerilor pentru consolidarea si dezvoltarea afacerilor.

Conferinta include in plen sesiuni de prezentare si un workshop interactiv si este urmata de intalniri private in trei domenii diferite.

Astfel, participantii care doresc sa abordeze subiecte individuale si sa primeasca sfaturi si consultanta personalizate gratuite pot programa o intalnire privata cu unul dintre reprezentantii companiilor prezente la eveniment prin completarea formularului, pe care il gasesc pe site-ul organizatorilor.

Ca element de unicitate, Doingbusiness.ro si EY Romania aduc in fata participantilor un instrument unic de prognoza -,, Barometrul de afaceri la nivel local'' prin care audienta poate exprima principalele elemente de prognoza economica pentru anul 2016, asa cum reise din anticipatiile reprezentantilor companiilor participante. Metodologia cercetarii permite comparatia si includerea sentimentului de afaceri de la nivel local intr-o perspectiva inter-regionala.

Vorbitorii din cadrul conferintei vor prezenta instrumente veritabile pentru obtinerea de informatii utile despre furnizori si potentiali clienti, solutii tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor dar si aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corecta si profitabila a software-ului.

Dezvoltarea personala si psihologia vanzarilor, detaliate pe larg in cadrul evenimentului, reprezinta un alt element util pentru reprezentantii cheie ai companiilor care aleg sa participe la acest eveniment. Conferinta tine cont si include caracteristicile, aspiratiile si necesitatile de informare ale participantilor, pe baza experientei dobandite la nivel national prin proiectul "IMM Restart - Descopera-ti potentialul".

Participarea este gratuita in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie care se inregistreaza la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanti, conditiile sunt disponibile pe site. Inregistrarea pentru participare si programul complet al evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.doingbusiness.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1152 ori