Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Olympus se alatura asociatiilor umanitare si doneaza peste 300,000 de iaurturi natur

Olympus se alatura asociatiilor umanitare si doneaza peste 300,000 de iaurturi natur
Producatorul de lactate Olympus doneaza peste 300,000 de iaurturi natur catre asociatii si fundatii umanitare din Brasov si din tara.

Olympus se alatura, astfel, organizatiilor non-profit care, in aceasta perioada, se dedica ajutorarii persoanelor afectate de COVID-19, aflate in dificultate, fara locuri de munca, ingrijirii varstnicilor din azile si copiilor: Asociatia Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor, convoiul umanitar din Campania Pretuieste Viata (prin Asociatia Aici pentru Tine), Asociatia Taxiul cu Bomboane, precum si altor asociatii din zona Brasovului (Kastel, Kindernest, Speranta pentru Copii, Bucuria Darului, Aici pentru Tine).

De altfel, Olympus se implica in mod constant in comunitatea din care face parte, donand lunar produse lactate asociatiilor partenere.

"Este datoria fiecaruia dintre noi sa ne sustinem si sa ne ajutam reciproc in aceste vremuri dificile pentru toti. Un zambet si o masa fac, pentru unii dintre noi, mai mult decat o mie de cuvinte.

Astfel, ne-am alaturat mai multor cauze si suntem aproape de cei care se dedica ajutorarii persoanelor afectate de COVID-19.

Am sustinut un prim convoi umanitar din Campania Pretuieste Viata condusa de Andreea Marin (prin Asociatia Aici pentru Tine), ne-am alaturat Asociatiei Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor, precum si altor asociatii din zona noastra, a Brasovului, pentru a contribui si noi cu produse pentru cei care au nevoie de ajutor"
, a declarat Madalina Toma, Marketing Manager Olympus.

Donatiile de ajutorare vor continua si in perioada urmatoare pentru a sustine nevoile comunitatilor locale.

Despre Hellenic Dairies

Grupul Hellenic Dairies are peste zece ani de prezenta la raft pe piata romaneasca, perioada in care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Halchiu, judetul Brasov, a fost inaugurata in 2011, iar productia sa este destinata atat pietei locale, cat si exporturilor.

Pentru mai multe informatii, accesati www.olympusdairy.ro si https://www.facebook.com/OlympusFoodsRomania/.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 489 ori
Citeste mai multe desprelactate Olympus Romania