Olympus se alatura asociatiilor umanitare si doneaza peste 300,000 de iaurturi natur

Marti, 31 Martie 2020, ora 13:47
952 citiri
Olympus se alatura asociatiilor umanitare si doneaza peste 300,000 de iaurturi natur

Producatorul de lactate Olympus doneaza peste 300,000 de iaurturi natur catre asociatii si fundatii umanitare din Brasov si din tara.

Olympus se alatura, astfel, organizatiilor non-profit care, in aceasta perioada, se dedica ajutorarii persoanelor afectate de COVID-19, aflate in dificultate, fara locuri de munca, ingrijirii varstnicilor din azile si copiilor: Asociatia Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor, convoiul umanitar din Campania Pretuieste Viata (prin Asociatia Aici pentru Tine), Asociatia Taxiul cu Bomboane, precum si altor asociatii din zona Brasovului (Kastel, Kindernest, Speranta pentru Copii, Bucuria Darului, Aici pentru Tine).

De altfel, Olympus se implica in mod constant in comunitatea din care face parte, donand lunar produse lactate asociatiilor partenere.

"Este datoria fiecaruia dintre noi sa ne sustinem si sa ne ajutam reciproc in aceste vremuri dificile pentru toti. Un zambet si o masa fac, pentru unii dintre noi, mai mult decat o mie de cuvinte.

Astfel, ne-am alaturat mai multor cauze si suntem aproape de cei care se dedica ajutorarii persoanelor afectate de COVID-19.

Am sustinut un prim convoi umanitar din Campania Pretuieste Viata condusa de Andreea Marin (prin Asociatia Aici pentru Tine), ne-am alaturat Asociatiei Banca pentru Colectarea si Distributia Alimentelor, precum si altor asociatii din zona noastra, a Brasovului, pentru a contribui si noi cu produse pentru cei care au nevoie de ajutor", a declarat Madalina Toma, Marketing Manager Olympus.

Donatiile de ajutorare vor continua si in perioada urmatoare pentru a sustine nevoile comunitatilor locale.

Despre Hellenic Dairies

Grupul Hellenic Dairies are peste zece ani de prezenta la raft pe piata romaneasca, perioada in care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Halchiu, judetul Brasov, a fost inaugurata in 2011, iar productia sa este destinata atat pietei locale, cat si exporturilor.

Pentru mai multe informatii, accesati www.olympusdairy.ro si https://www.facebook.com/OlympusFoodsRomania/.

Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
România a evitat plata penalităţilor după ce Garda de Mediu din Sibiu a închis depozitul neconform de deşeuri industriale periculoase al Sometra SA din Copşa Mică, oraş care zeci de ani...
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, 19 martie, că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. El a menţionat că în România au fost...
#lactate Olympus Romania , #Stiri Companii