Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oamenii de afaceri din sudul tarii se intalnesc pentru a discuta oportunitati de business

Oamenii de afaceri din sudul tarii se intalnesc pentru a discuta oportunitati de business


Seria de evenimente "Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri", dezvoltata si organizata de Doingbusiness.ro, se va incheia in luna noiembrie cu evenimentul adresat comunitatii de afaceri din zona de sud a tarii.

Evenimentul va avea loc joi, 27 noiembrie, in cadrul Hotelului Golden House din Craiova, incepand cu ora 9:00. Aici sunt asteptati reprezentantii mediului de afaceri local, manageri si administratori de companii, sunt asteptati sa participe la dezbaterile interactive sustinute in cadrul unei conferinte de o jumatate de zi, structurata in doua sesiuni. Participantii invitati la eveniment sunt reprezentanti din top si middle managementul companiilor din judetele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti si Valcea, avand o cifra de afaceri de peste un milion de euro.

Cele doua sesiuni ale evenimentului de tip dezbatere vor analiza teme actuale pentru mediul de afaceri local ce vor fi abordate de directori din cadrul Raiffeisen Bank, , Erste Asset Management si Casa de Insolventa Transilvania in prima sesiune, alaturi de KPMG Romania si DHL Express in cea de-a doua sesiune.

Evenimentul va fi moderat de dl. Dan Suciu, cunoscut jurnalist economic cu peste 18 ani de experienta in mass media si institutii guvernamentale.

Doingbusiness.ro organizeaza seria de evenimente Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri impreuna cu Raiffeisen Bank si DHL Express, ca Parteneri Principali, si alaturi de: Erste Asset Management, Casa de Insolventa Transilvania si KPMG Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1264 ori