O noua viziune a spatiilor prin amenajari cu microciment

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 16:23
1376 citiri
O noua viziune a spatiilor prin amenajari cu microciment

Tendintele actuale in amenajarile interioare si exterioare propun o abordare diferita a renovarilor si a decoratiunilor, astfel ca tot mai multe persoane opteaza pentru microciment atunci cand vine vorba de o renovare eficienta.

Aspectul modern si luxuriant al acestui material nu ofera doar spatii unice si elegante, ci reprezinta si o alternativa pentru a inlocui finisajul peretilor sau a pardoselilor vechi, si poate fi aplicat atat pentru interior (pardoseala, baie, bucatarie, inclusiv pentru mobilier, precum blatul de bucatarie), cat si pentru exterior (terase, pavaje din curti, piscine).

In Romania, compania SP House World este unic importator de microciment Topcret, oferind o gama diversificata de nuante si culori, astfel incat sa personalizeze fiecare spatiu in functie de dorintele si preferintele clientului.

Pe langa acest aspect, compania SP House World realizeaza si montajul microcimentului in locatia solicitata de client.

Caracteristicile microcimentului Topcret

- microcimentul este un material de calitate superioara ce rezista extrem de bine uzurii si traficului ridicat pe suprafata pe care este aplicat;

- creeaza o suprafata fina si continua si are o capacitate adeziva mare, pe toate suprafetele (ciment, beton, ceramica, lemn, MDF, PVC, LVT, etc.);

- este 100% impermeabil la contactul cu apa;

- desi este un material relativ nou pe piata constructiilor din Romania, microcimentul nu necesita niciun fel de ingrjire sau intretinere speciala, procesul de curatare fiind unul facil;

- este compatibil cu incalzirea in pardoseala;

- se gaseste intr-o varietate extinsa de culori si texturi, pentru a acoperi o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte, culori care sunt usor de combinat.

Microciment pentru spatiile comerciale

Hoteluri, restaurante, SPA-uri, cafenele, baruri, clinici - toate acestea pot capata un aspect inedit cu microciment, iar fiecare idee poate fi pusa cu usurinta in practica.

Pentru ca poate fi aplicat pe orice fel de suprafata, renovarea spatiilor comerciale cu microciment devine instant mult mai facila: astfel, nu este necesara indepartarea gresiei si a faiantei sau a pardoselii existente, iar timpul de executiei al lucrarilor este mult mai scurt.

In plus, microcimentul poate fi utilizat pentru crearea unor blaturi moderne pentru baie sau chiar pentru bucatarie.

Microciment pentru piscine

Datorita rezistentei sale excelente la umiditate, microcimentul este un material extrem de eficient si pentru spatiile exterioare, astfel ca acesta se potriveste de minune si pentru piscine.

Pentru un astfel de spatiu, microcimentul este ideal deoarece previne infiltrarea apei si prezinta o rezistenta ridicata impotriva agentilor atmosferici (inghet, dezghet. raze UV) . In felul acesta, se va obtine un spatiu elegant, respectiv o piscina curata si protejata.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#microciment piscine, #microciment spatii comerciale , #Stiri Companii