Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O companie romaneasca aflata in insolventa a primit o comanda record de la arabi

O companie romaneasca aflata in insolventa a primit o comanda record de la arabi

Compania de petrol si gaze a statului Kuweit, Kuwait Oil Company (KOC), a lansat o comanda de 270 unitati de pompare la Vulcan SA, contractul in valoare de 10 milioane dolari fiind cel mai mare pentru unitati de pompare din istoria de peste 110 ani a Vulcan, a anuntat joi Euro Insol, administratorul judiciar al companiei romanesti.

Contractul s-a semnat pe 12 martie, la sediul companiei Kuwait Oil Company.

"Contractul semnat de Vulcan SA are o valoare de 10 milioane dolari si prevede livrarea pana la 31 decembrie 2017 a 270 unitati pompare, ceea ce reprezinta un dublu record pentru Vulcan.

Un prim record consta in numarul de unitati livrate: 270, mai mare dacat productia totala de unitati realizata de Vulcan din 1990 si pana azi. Al doilea record consta in termenul de livrare de doar sapte luni, respectiv pana la 31 decembrie", a precizat Euro Insol.

Fondata in 1934, Kuwait Oil Company este cea mai mare companie a emiratului, avand o cifra de afaceri de peste 20 miliarde dolari si un profit net de peste 4 miliarde dolari.

Kuwait Oil Company are o productie zilnica de peste 1 milion barili de titei si peste 1 miliard mc de gaze, echivalent cu consumul Romaniei pe o luna.

"In conditiile in care Vulcan SA isi va indeplini obligatiile de productie si livrare asumate prin contract, KOC va mai lansa o noua comanda de 700 unitati de pompare care va acoperi intreaga capacitate de productie a Vulcan SA pe anii 2018-2019", mai sustine Euro Insol.

Compania Vulcan se afla in insolventa din luna mai 2013. ...citeste mai departe despre "O companie romaneasca aflata in insolventa a primit o comanda record de la arabi" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1268 ori