Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Numarul firmelor participante la Salonul RoFrancize 2007 a crescut cu 30% fata de editia precedenta

Numarul firmelor participante la Salonul RoFrancize 2007 a crescut cu 30% fata de editia precedenta

Peste 47 de firme au participat la cea de-a treia editie a salonului RoFrancize, organizat in premiera in cadrul Complexului expozitional Romexpo, cifra care reprezinta o crestere cu 30 la suta comparativ cu editia precedenta, informeaza un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, Salonul a inregistrat peste 3.000 de vizitatori.

Premierea expozantilor s-a evidentiat prin acordarea de premii pentru categoriile 'cea mai atractiva idee de franciza' si 'cel mai frumos stand de prezentare'. La fiecare categorie, au fost nominalizate trei firme participante, una de catre vizitatorii specialisti, una de catre expozanti si una de catre reprezentantii firmei Kompass.

La categoria 'cea mai atractiva idee de franciza' au fost premiate firmele: Power Plate International SRL, consultant in concepte aparatura tratamente frumusete, fitness si anti-imbatranire - in urma voturilor vizitatorilor specialisti, Fun Science System SRL, franciza in domeniul educatiei si divertismentului cu continut stiintific, destinate copiilor intre 3 si 14 ani - in urma voturilor expozantilor si RE/MAX Romania, franciza imobiliara numarul 1 in lume - in urma voturilor reprezentantilor Kompass.

La categoria 'cel mai frumos stand de prezentare' au fost premiate firmele: Rodipet SA, lider de piata in domeniul distributiei de presa - in urma voturilor vizitatorilor specialisti, Silvian Star, firma specializata in fabricarea produselor de cofetarie, patiserie, ciocolaterie si gelaterie - in urma voturilor expozantilor si Fun Science SystemSRL, franciza in domeniul educatiei si divertismentului cu continut stiintific, destinate copiilor intre 3 si 14 ani - in urma voturilor reprezentantilor Kompass.

Romania este una din tarile cele mai apreciate tari din regiune pentru potentialul de francizare, in 2006 cei 900 de francizati reusind o cifra de afaceri de circa un miliard de euro, a precizat recent Razvan Blid, directorul companiei CHR Consulting.

Salonul RoFrancize 2007 s-a desfasurat in perioada 16-18 februarie 2007 la Romexpo.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 959 ori