Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer
Procesul complex de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala s-a finalizat la sfarsitul anului trecut. Au urmat in 2016 publicarea Ordinului Presedintelui ANAF 442 privind conditiile de solicitare si prezentare a dosarului preturilor de transfer precum si publicarea Normelor de aplicare a noului Cod Fiscal.

Deloitte si BusinessMark Event Management va invita in data de 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti, la seminarul cu tema "Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer".

Prin intermediul acestui seminar ne propunem sa analizam impactul cerintelor de documentare din perspectiva preturilor de transfer care se intrevad a fi implementate, precum si al noilor norme fiscale din perspectiva preturilor de transfer. Toate acestea au ca scop identificarea de posibile provocari si/sau oportunitati pentru compania dumneavoastra.

Printre temele dezbatute in cadrul seminarului se vor afla:

- Preturile de transfer in Romania: Istoric si cadrul general
- Modificari legislative: Obligatii actuale si viitoare in documentarea preturilor de transfer
- Procedura de control a preturilor de transfer
- OECD BEPS - Actiunile ce privesc preturile de transfer

Seminarul va fi sustinut de catre lectorii:

- Ciprian Gavriliu - Director, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania
- Adriana Nitoiu - Senior Consultant, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania.

"Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer" va avea loc in data de 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 697 ori