Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi reglementari europene pentru sistemul bancar

Noi reglementari europene pentru sistemul bancar
Un nou eveniment din ciclul "Banking 365: Bank of the future", dedicat Noilor reglementari europene pentru sistemul bancar, se va desfasura pe 26 martie, la Teatru Godot Cafe din Bucuresti.

In cadrul conferintei, reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei, Asociatiei Romane a Bancilor, specialisti din cadrul institutiilor de credit si furnizori de solutii integrate de raportare vor discuta despre principalele provocari si solutii pentru implementarea noilor standarde europene aplicabile industriei bancare.


"Reglementari si Cerinte UE privind Raportarea Bancara" va constitui prima tema a intalnirii iar sesiunea va fi moderata de Doru Bulata, presedintele comisiei de conformitate din ARB.

In stradania de a satisface cerintele impuse de clienti, bancile europene si alte institutii financiare trebuie sa adopte sisteme complexe care sa integreze informatii capabile sa identifice neconcordantele, sa efectueze validari detaliate ale datelor raportate si sa ofere flexibilitatea ...citeste mai departe despre "Noi reglementari europene pentru sistemul bancar" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 754 ori