Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi perspective de afaceri si dezvoltare personala pentru managerii de companii din Galati

Noi perspective de afaceri si dezvoltare personala pentru managerii de companii din Galati

"IMM Restart - Descopera-ti potentialul" ajunge la Galati. Evenimentul se desfasoara miercuri, 30 septembrie 2015, in intervalul orar 8.30-15.00, la Hotel Viva Club si reprezinta cea mai buna oportunitate pentru companiile din Galati si localitatile invecinate de a descoperi noi perspective de afaceri si dezvoltare personala pentru managerii de companii.

Evenimentul "IMM Restart - Descopera-ti potentialul" este un concept unic, la nivel national, care aduce consultanta fiscala, financiara si legislativa mai aproape de mediul de afaceri local.

In plus, pe langa instrumentele de investitie si optimizare inteligenta, participantii la eveniment pot cunoaste si asimila beneficiile aduse de tehnologie in dezvoltarea propriei companii in noua era a hiperconectivitatii si pot sa amplifice potentialul de dezvoltare personala al managerilor pentru consolidarea si dezvoltarea afacerilor.

Conferinta este interactiva, structurata pe 3 segmente, si include optimizarea activitatii companiei pe baza celor mai recente modificari ale Codului Fiscal, definirea si dezvoltarea conceptului de cheltuieli inteligente pentru companii, riscurile care au impact asupra afacerilor dar si cele mai importante detalii despre accesarea fondurilor europene si noile programe disponibile.

Vorbitorii din cadrul conferintei vor prezenta instrumente veritabile pentru obtinerea de informatii utile despre furnizori si potentiali clienti, solutii tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor dar si aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corecta si profitabila a software-ului.

Dezvoltarea personala si psihologia vanzarilor, detaliate pe larg in cadrul evenimentului, reprezinta un alt element util pentru oamenii cheie din companii care aleg sa participe la acest eveniment care tine cont de caracteristicile si aspiratiile participantilor, pe baza experientei dobandite la nivel national, prin proiectul "IMM Restart - Descopera-ti potentialul".

Participarea este gratuita in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie care se inregistreaza la eveniment. Mai multe detalii despre inregistrare si program, pe site-ul de prezentare al evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1434 ori