Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania


Incepand cu 19 ianuarie 2015, compania Multi Development SRL devine singurul reprezentant autorizat Videojet in Romania. Astfel, toate importurile echipamentelor Videojet, consumabilelor, pieselor de schimb si serviciile de suport tehnic si service vor cadea in sarcina Multi Development SRL.

Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

"Este un pas important in strategia noastra care vizeaza plasarea Multitech pe o pozitie solida in domeniul marcarii si codificarii pe piata din Romania. Avem astfel asigurat baza unor importante avantaje competitive ce ne vor permite furnizarea de produse si servicii de inalta calitate", a declarat Melinda Torok, Managing Partner Multi Development SRL.

Vizitati site-ul Multitech la adresa www.multitech.ro pentru a descoperi gama de produse Videojet.Despre Multitech

Multitech lucreaza cu cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și codificare pentru a oferi echipamente, consumabile și soluții specifice diferitelor ramuri industriale. Scopul Multitech este să dezvolte parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.

Despre Videojet

Videojet ofera solutii potrivite de marcare si codificare prin cea mai larga gama de tehnologii si este dedicat furnizarii de echipamente, materiale si servicii de calitate, concepute pentru a functiona cu un maxim de fiabilitate, eficienta, facilitate in operare si intretinere redusa.

Imprimantele cu jet de cerneala pentru caractere mari si mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic si echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplica date variabile, cum ar fi data de consum recomandata, data fabricatiei, numarul lotului si informatii despre operator, precum si coduri de bare 2D si liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1038 ori
Citeste mai multe despreMultitech reprezentant Videojet