MonteazaGPL.ro sustine performanta

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 15:01
1496 citiri
MonteazaGPL.ro sustine performanta

Competitia a inceput marti 17.02.2015 si a avut loc la Sala Sporturilor din Deva. Este a sasea editie a acestei competitii si MonteazaGPL a fost alaturi de tinerii liceeni, care au facut spectacol in aceasta saptamana.

Pentru cei mai ambitiosi, AGR Autogas Group a inmanat si cate un premiu constand in tricouri AGR, agende, pixuri si calendare cu imaginea marelui campion Mihai Leu, care este un bun exemplu pentru tinerii care vor sa faca performanta sportiva.

In Finala Cupei BIG, au participat Colegiu Tehnic Matei Corvin din Hunedoara si Colegiul National Decebal din Deva. Premiul I a fost adjudecat de echipa din Hunedoara la loviturile de departajare, dupa un meci incendiar care a tinut sala in picioare pe tot parcursul meciului, cei de la Colegiul National Decebal reusind sa egaleze in ultimele 7 secunde.

"Ma bucur sa vad atatia oameni la un eveniment sportiv, este o surpriza placuta pentru noi si ne simtim onorati sa fim alaturi de vitorii campioni. Cu aceasta ocazie tin sa multumesc partenerului nostru Sorin Mane de la Eco Kraft Best pentru invitatie si deasemenea sa il felicitam pe domnul Marius Dragomir de la Big FM Deva pentru organizarea acestui eveniment minunat", spune reprezentantul MonteazaGPL.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si, montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#MonteazaGPL tricouri liceu, #MonteazaGPL performanta sportiva , #Stiri Companii