Modernizarea spațiului de birouri în 5 pași simpli și rapizi

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 15:20
509 citiri
Modernizarea spațiului de birouri în 5 pași simpli și rapizi
spatii birouri FOTO: unsplash.com

Confortul într-un birou nu este nicidecum un moft, ci o nevoie reală de care trebuie să ne ocupăm cu toate resursele. Atunci când modernizezi un spațiu de birouri este nevoie să iei în calcul câteva aspecte, pe care le vom discuta în cele ce urmează.

Asigură căldura în interiorul spațiilor de birouri

Pentru că obișnuim să petrecem la birou între 6 și 8 ore, este nevoie ca în această perioadă să beneficiem de confort. Pentru a moderniza și pentru a aduce acest confort în biroul tău, poți opta pentru schimbarea caloriferelor vechi și înlocuirea acestora cu alte tipuri de calorifere, moderne și poate mai puțin costisitoare. Spre exemplu, caloriferele din aluminiu sunt o soluție optimă de încălzire, deoarece au costuri de achiziție reduse, se încălzesc repede și oferă randament. Mai mult, acestea au costuri minime de întreținere și pot fi aerisite cu ușurință, fără să ai nevoie de ajutor specializat în acest sens.

Izolează pereții fonic și termic

Dacă investești în schimbarea caloriferelor, atunci poți face o investiție de viitor în izolarea pereților din punct de vedere termic și fonic. Poți merge în aceeași direcție cu un singur material, pentru că vata minerală bazaltică, spre exemplu, îți oferă toate caracteristicile de confort și eficiență de care ai nevoie.

Vata bazaltică este un material natural, cu rezistență foarte mare la transfer termic, fiind unul dintre cele mai bune materiale de izolare disponibile pe piață. Dacă vrei soluții mai accesibile din punct de vedere al prețului, atunci poți opta pentru vata de sticlă, pentru polistiren sau pentru spumă poliuretanică. Oricare dintre aceste materiale poate la fel de bine să îți asigure confortul dorit la birou, în timp ce te ajută să economisești.

Aplică tapet

Tapetul autocolant a revenit în forță în preferințele beneficiarilor, în cea mai mare parte datorită confortului în ceea ce privește aplicarea. Spre deosebire de tencuieli sau vopsitorii, tapetul se poate aplica ușor, mai ales dacă este și autoadeziv. Acesta se păstrează foarte bine în timp și poate fi curățat cu ușurință, fără a fi nevoie de schimbare la intervale foarte mici de timp.

Montează o pardoseală de calitate

Pardoseala este trecută de cele mai multe ori cu vederea de către beneficiari, deoarece aceștia consideră că orice sistem de acoperire este potrivit în spații de birouri. În realitate însă, alegerea sistemului de pardoseală necesită o analiză prealabilă, deoarece va trebui să ai în vedere câteva caracteristici. Vrei o pardoseală caldă sau rece? Vrei o pardoseală pentru trafic mediu sau intens?

În funcție de aceste caracteristici vei putea alege dintr-o gamă amplă de produse precum piatră naturală (granit, marmură sau travertin), vinil (modular sau la sul, autoadeziv sau cu lipire la rece), gresie sau parchet.

Fiecare dintre aceste tipuri de pardoseli aduce ceva nou, aduce cu sine avantajele sale, însă ce ar trebui să primeze este exact confortul resimți de către persoanele din spațiul de birouri în care va fi montată pardoseala.

Schimbă tâmplăria

Dacă vrei confort și eficiență, atunci trebuie să analizezi foarte bine și ce poți schimba astfel încât să aduci un plus din punct de vedere estetic și funcțional. Tâmplăria din PVC este în prezent cea mai căutată opțiune atunci când vine vorba despre schimbări la nivelul geamurilor și al ușilor, așa că poți lua în calcul alegerea unor elemente noi, care să se potrivească biroului tău din orice punct de vedere.

Birourile nu trebuie să arate monoton, ci din contra trebuie să fie primitoare, atât pentru persoanele care lucrează în acestea cât și pentru vizitatori. Acest idei pot face ca biroul tău să își schimbe înfățișarea și să fie modernizat fără efort, așa că ia din ele ceea ce ți se potrivește și implementează în spațiul tău de birouri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#spatii birouri, #birouri, #modernizare spatii birouri , #Stiri Companii