Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Agriculturii da 2,58 milioane de lei pentru evaluarea unui program finantat cu fonduri europene

Ministerul Agriculturii da 2,58 milioane de lei pentru evaluarea unui program finantat cu fonduri europene
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a atribuit firmei ACZ Consulting SRL un contract in valoare de 2,58 milioane de lei (573.000 de euro) pentru realizarea unor studii de evaluare ale Programului National de Dezvoltare Rurala pe parcursul a patru ani, in perioada 2017-2020, potrivit unui anunt de atribuire al MADR, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa, pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 4.226.750,46 lei, fara TVA, iar cea finala a ajuns la 2.168.188 lei, fara TVA. Numarul de oferte primite a fost de sapte si au fost admisibile cinci.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice. Contractul nu poate fi subcontractat.

Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare. Data atribuirii contractului este 5 aprilie 2017. ...citeste mai departe despre "Ministerul Agriculturii da 2,58 milioane de lei pentru evaluarea unui program finantat cu fonduri europene" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 884 ori