Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mihai Nica, antreprenor în serie: ”Când am creat Sempasi, scopul a fost să aduc cele mai noi tehnologii din segmentul beauty într-un singur loc”

Mihai Nica, antreprenor în serie: ”Când am creat Sempasi, scopul a fost să aduc cele mai noi tehnologii din segmentul beauty într-un singur loc”


Antreprenorul în serie, Mihai Nica (36 de ani) este cunoscut pe piața de business ca fondator Techmag- unul dintre primele proiecte online care au abordat nișa echipamentelor și utilajelor de construcții.

Astăzi, din grupul Tehmag, înființat în 2010, fac parte Tehmag.ro, Depozituldegeneratoare.ro- lansat în 2012, axat pe comerțul de generatoare de curent, Stivuire.ro- lansat în 2014, axat pe echipamente de manipulare, Bielda.ro- 2019, orientat către utilaje pentru prelucrarea metalelor.

Anul trecut, Mihai Nica a investit și într-un alt segment de piață, cu adresare directă către consumator, comercializând gadgeturi de beauty, tot sub un brand propriu, respectiv Sempasi- primul brand avangaradist cu patronat român din segmentul beauty & skincare

Dacă celelalte business-uri ale mele se adresează segmentului B2B, iar domeniul este tehnic, Sempasi este total diferit, domeniul fiind beauty&skincare, cu adresare directă către consumator- Mihai Nica, antreprenor în serie.

Dispozitivele de înfrumusețare Sempasi, disponibile pe Sempasi.ro și în magazinele Douglas, Mariounnaud, Notino s.a., combină pasiunea pentru frumusețe cu tehnologia de vârf, au o eficacitate demonstrată și sunt create cu cea mai mare atenție pentru siguranța personală.

Am creat cu mare grijă dispozitive inteligente de întreținere personală pentru a putea oferi proceduri cosmetice și de îngrijire de nivel profesional la tine acasă-Mihai Nica, fondator Sempasi.

Gama Sempasi conține beauty gadget-uri de cea mai bună calitate, dezvoltate prin tehnologii de ultimă oră. Dispozitivele de înfrumusețare Sempasi au beneficii dovedite atât pentru față, cât și pentru corp, fiind eficiente la curățarea în profunzime a tenului, la hidratarea lui, au efect anti-rid și de lifting, oferă masaj relaxant și de fermitate, înglobează tehnologii de terapie prin ioni, terapie prin lumină cu diferite lungimi de undă, vibrații și pulsații, electrostimulare prin microcurenți.

Dispozitivele Sempasi oferă rezultate foarte bune atât pentru tratamentele faciale, cât și corporale. Efectele benefice se văd imediat după prima utilizare, pielea fiind mai fermă si luminoasă. Dar rezultatele vizibile apar după 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

Folosim tehnologii inovative și de ultimă generație precum: vibrațiile de diferite intensități, pulsațiile, lumina LED, terapia cu căldură, crioterapia, electrostimularea am creat produse moderne și ergonomice care acționează eficient pentru terapii rapide și cu rezultate la tine acasă-Mihai Nica, antreprenor.

Gama Sempasi conține produse special dedicate diferitelor zone, astfel încât sa acopere toată suprafața corpului, cu diferite moduri de masaj, diferite tipuri de rezistență la vibrații și beneficii pentru îngrijirea pielii.

Sempasi este un brand recunoscut şi înregistrat la nivel european ce pune accent pe utilizarea unor tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 121 ori
Citeste mai multe despreMihai Nica antreprenor Sempasi beauty