Micile afaceri "de acasă" din care româncele câștigă bani: "Odată intrată în joc nu te mai lași"

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 04:48
556 citiri
Micile afaceri "de acasă" din care româncele câștigă bani: "Odată intrată în joc nu te mai lași"
Prăjituri pregătite în bucătărie FOTO Pixabay

Românii reușesc cu greu să țină pasul cu scumpirile din ultima perioadă și caută soluții. Unii încearcă să pună niște bani deoparte, iar alții încearcă să câștige suplimentar.

Este cazul unei românce care are vrea să pună pe picioare o mică afacere, de acasă, și cere sfaturi în mediul online.

"Aș dori să vă întreb, voi ce afaceri aveți de acasă? Cum vă descurcați, de unde luați cele necesare. Mi-e în gând de ceva vreme să mă apuc să fac platouri acasă, (aperitive, prăjituri) însă nu știu dacă o să meargă, dacă o să fie profitabilă treaba, nu știu de unde și cum să încep.

De asta mă gândeam că poate sunt doamne în grup care au genul acesta de afaceri și să ne dea și nouă un sfat.

Desigur sunt bine primite și alte genuri de afaceri. Nu numai decât despre bucătărie, mă interesează cum mai câștigați voi un ban în plus", a scris aceasta pe grupul Buget de familie.

"Eu fac prăjituri acasă"

În comentarii, membrelor grupului au relatat cum reușesc să câștige bani lucrând de acasă.

"Eu vând cărți pentru copii. Am început fix acum un an și pe lângă venitul suplimentar există și satisfacția personală că îmi crește copilul înconjurat de cărți de calitate. Le import de la editură și le vând prin firma mea."

"Eu fac prăjituri acasă. De la 70 lei kg până la 85 lei momentan, în funcție de ce conține prăjitură sau cât e de dificilă de făcut.

E puțin nasol la început că îți rămâne prăjitură de cele mai multe ori, și mai și arunci din ea. 99% din clienți te caută pentru Crăciun și Paște, în rest merge destul de greu, iar ingredientele sunt destul de scumpe ca să faci ceva de calitate."

"Eu croșetez jucarioare și lucrușoare pentru bebei și nu numai! Am și pagină de facebook unde postez tot ceea ce lucrez! Sunt muuuulte tutoriale pe youtube și nu numai!

Doar să vrei că găseșți de toate! Într-adevar că durează puțin până te obișnuiești și te înveți dar după ce te-ai apucat nu te mai poți lăsa!

Recomand! La început am făcut pentru bebelina mea și pentru prieteni, dar postându-le, am avut parte și de comenzi! Începutul este mai greu, dar odată intrată în joc, nu te mai lași. Poți face un venit dacă ți-ai face un program de lucru de 8 ore pe zi! Dar având în vedere că pentru mine este o pasiune, mă dedic doar atât cât îmi permite timpul!"

"Trimiți cu plata ramburs? Ai vă ...citeste mai departe despre "Micile afaceri "de acasă" din care româncele câștigă bani: "Odată intrată în joc nu te mai lași"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, marți, 23 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, să facă demersurile necesare pentru ca toate pensiile să fie...
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#idei afaceri, #lucru de acasa, #romance, #idei, #bani in plus , #Stiri Companii