Mega Mall se deschide in 14 mai. Ce branduri gazduieste

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 14:50
2537 citiri
Mega Mall se deschide in 14 mai. Ce branduri gazduieste
Foto: Mega Mall

Mega Mall, centrul comercial de langa Arena Nationala ce se va deschide pe 14 mai, va reuni sub acelasi acoperis unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, incaltaminte, ingrijire si accesorii din tara.

Printre acestea se numara H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti si Aldo.

O premiera importanta pentru piata de retail din Romania este deschiderea primului magazin Marks & Spencer Food, un concept adresat celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, fara a renunta la placerea gustului.

Magazinul va fi situat in interiorul Marks & Spencer si va pune la dispozitia clientilor sai dulciuri, ceaiuri, vinuri, paste si sosuri.

Magazinul de articole sportive Sport Vision si magazinul BUZZ vor fi gazduite in premiera in Romania la Mega Mall.

Sport Vision, magazin de tip flagship, va comercializa branduri precum Champion, Sergio Tacchini, Umbro, Dunlop, Lacoste, Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar si Timberland.

BUZZ va deveni destinatia preferata a pasionatilor de street art si in cautare de diversitate.

Alt magazin care se va gasi pentru prima data in Romania doar in Mega Mall este Hilfiger Denim.

Peek & Cloppenburg va oferi un numar impresionant de peste 170 de branduri, printre care Hugo Boss, Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein, Gas, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Levi's, Guess, Pepe Jeans, Diesel sau G-Star Raw.

Magazinul Peek & Cloppenburg va dispune de o suprafata totala inchiriata de aproape 5.000 metri patrati, desfasurati pe doua niveluri, devenind astfel cel mai mare magazin de fashion din Romania.

La Mega Mall, bucurestenii vor gasi un mix complex de branduri, printre care si magazine flagship.

Koton va ocupa o suprafata de peste 1.900 metri patrati, dispusi pe doua niveluri, devenind astfel cea mai extinsa reprezentanta din Romania a brandului.

La fel ca si acesta, si magazinele New Yorker, H&M, Mango, Marks & Spencer, LC Waickiki si C&A vor fi dispuse pe doua niveluri.

Magazinele New Yorker si C&A vor avea la Mega Mall cele mai mari reprezentante din Romania si vor oferi cumparatorilor atat haine sport, cat si elegante sau casual, acestea fiind completate de o gama larga de accesorii, potrivite oricarui look.

In zona de parfumerie, machiaj si ingrijire personala, Sephora, Douglas si M.A.C. ii vor astepta pe bucuresteni cu game noi si colectii exclusive.

Sephora deschide la Mega Mall unul dintre cele mai mari magazine ca marime din retea, unde va oferi o selectie larga de produse de machiaj, parfumerie si ingrijire ale brandurilor de lux.

Douglas propune publicului interesat de noutati si tendinte in materie de ingrijire un portofoliu diversificat de produse de lux, parte a colectiilor unor branduri precum Burberry, BVLGARI, Cacharel, Calvin Klein, Christian Dior, Gucci, Lacoste, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger sau Valentino. M.A.C. deschide aici cel de-al saselea magazin care aduce un design pur urban, produse inovatoare, colectii editie limitata si o echipa de make-up artisti profesionisti gata sa ofere cele mai bune sfaturi clientilor sai.

Iubitorii de bijuterii si accesorii vor gasi la Mega Mall o gama variata de produse accesibile si speciale, dar si creatii ale marilor designeri pentru care s-au folosit materiale si pietre pretioase, aflate in ofertele magazinelor Splend'or, Kultho, Teilor, Cellini, Pandora, Swarovski, Folli Follie, Sabrini.

Mega Mall va cuprinde si branduri fashion romanesti, care vor intregi experienta de shopping: Musette, Atmosphere, Guara, IL PASSO, Depot96 si All Shoes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#magazine Mega Mall, #ce magazine sunt in Mega Mall, #branduri Mega Mall, #Mega Mall , #Stiri Companii