Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mediafax Group, oficial in insolventa

Mediafax Group, oficial in insolventa
Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in insolventa a societatii Mediafax Group.

Solicitarea de intrare in insolventa a venit din partea societatii de presa, scrie chiar Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a desemnat drept administrator judiciar provizoriu pe KPMG Restructuring SPRL, care va avea o remuneratie provizorie de 5.000 de lei. Prima sedinta a adunarii generale a creditorilor a fost programata pentru 2 martie 2015.

Termenul limita de depunere, de catre creditori, a opozitiilor la sentinta de deschidere a procedurii este de 10 zile de la notificare, iar termenul de solutionare a opozitiilor nu va depasi 5 zile de la data expirarii termenului de depunere a acestora.

Data de 2 februaruie 2015 este termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului, iar 23 februarie este termenul de verificare a creantelor, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului preliminar de creante, data primei sedinte a adunarii generale a ...citeste mai departe despre "Mediafax Group, oficial in insolventa" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 990 ori