Meat & Milk 2015: Punem lacat sau deschidem perspective?

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 14:54
1022 citiri
Meat & Milk 2015: Punem lacat sau deschidem perspective?
foto:infoGroup

"Punem lacat sau deschidem perspective?" este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri.

Sub semnul acestei intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO - Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va fi gazduit de Hotel Alpin din Poiana Brasov.

Sub titlul "Politici de sprijin, retehnologizare, performanta - prioritati pentru iesirea din impas", participantii vor avea oportunitatea de a discuta direct cele mai acute probleme ale momentului.

Programul zilei va fi deschis de sedinta generala in care, dupa deshiderea oficiala, doamna Viorica Dancila - Vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, precum si un reprezentant al MADR, vor face o radiografie a starii de fapt a celor doua sectoare, urmand sa anunte ultimele masuri luate la nivel comunitar si national, pentru a depasi problemele actuale.

In continuare, speakeri ai unor companii de Top din domeniul tehnologic, dar si bancar, vor prezenta cele mai noi utilaje si echipamente destinate fermierilor si procesatorilor romani, precum si cele mai noi oportunitati de finantare a afacerilor din domeniu.

Workshop-uri

  • FERMA de CARNE si LAPTE: Ferma viitorului = Retehnologizare si Performanta
  • CARNE - Procesatori: Noi resurse, noi tehnologii, noi piete
  • LAPTE - Procesatori: Performanta intr-un mediu economic instabil

Fiecare workshop va contine cate cinci prezentari in care se vor detalia cele mai inovatoare tehnologii, materii prime, servicii, sisteme si echipamente de gestionare a riscului de sanatate a animalelor si siguranta alimentara, produse de finantare destinate special fermierilor si procesatorilor, tehnologii sustenabile si de furnizare a energiilor regenerabile.

In dupa amiaza zilei de 3 iunie, in cadrul sectiunii infoTRIP vor fi efectuate vizite de documentare in ferme si unitati de procesare a carnii si laptelui, participantii putand sa vada direct la fata locului modul de dezvoltare si sustinere a unei afaceri, vor putea face evaluari ale propriului business, in raport cu firmele vizitate, vor afla noi informatii de ordin tehnologic, volum al afacerilor etc.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri pe www.meat-milk.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#industrie carne lapte Romania, #eveniment dezvoltare fermieri procesatori , #Stiri Companii