Maxoll – evoluăm continuu din 1995!

Marti, 23 August 2022, ora 13:17
882 citiri
Maxoll – evoluăm continuu din 1995!
FOTO: maxoll.ro

Industria ambalajelor a fost grav afectată de prețul ridicat al energiei electrice și a gazelor naturale, la care se mai adaugă toate celelalte costuri aferente. În această situație specială trebuie să evidențiem și mai mult importanța verificării costului efectiv al ambalajului folosit, cost ce nu trebuie să ne îndemne să facem compromisuri cu privire la calitatea foliei folosite și siguranța produselor ambalate.

Compania Maxoll activează în domeniul producerii și comercializării materialelor și mașinilor pentru ambalare colectivă industrială, de mai bine de 27 de ani, echipa noastră depune eforturi pentru a oferi clienților cele mai eficiente soluții de ambalare. În ultimii ani ne-am extins sectorul de producție a foliilor automate și manuale extra-subțiri, astfel se reduc costurile ambalării și se reduce cantitatea deșeului generat.

Am devenit producători recunoscuți de folii subțiri, aceste produse au numeroase avantaje, reduc costurile de ambalare colectivă și permit reducerea cantității deșeurilor generate. Asigurăm asistență profesională clienților, monitorizarea continuă a costurilor de ambalare și promovăm produsele recent dezvoltate, mai rentabile, mai ecologice.

Promovăm soluții de ambalare cu cât mai puțin material de ambalat posibil, reducând astfel impactul negativ al deșeurilor din ambalaje asupra mediului înconjurător, de exemplu folosirea foliei de 5.5 my în locul foliei de 23 my, sau a tuburilor de carton mult mai ușoare sau a foliei fără tub și folosirea materialelor reciclate în producție.

Totodată Maxoll, spre deosebire de alți furnizori, vă încurajează:

Să puneți întotdeauna întrebări când apar neclarități

Cel mai eficient mod prin care puteți obține toate detaliile de care aveți nevoie, dar și să vă feriți de erori tehnice și, desigur, să vă optimizați costurile, este prin a pune întrebări și a lua cele mai bune decizii. Mergând pe această premiză, consultanții Maxoll vă stau la dispoziție atât în mediul online, cât și în cele 8 puncte de lucru deținute la nivel național.

Nu faceti niciodată compromisuri în materie de calitate!

După o îndelungată experiență pe o piață extrem de concurențială, Maxoll este unul din jucătorii cheie, încă din 1995. Mulți cred că prețul produsului este cel mai important, dar noi vă recomandăm să nu picați în Capcana Prețului Mic.

Vă recomandăm să alegeți un produs cu cel mai bun raport calitate / preț.

Să luăm ca exemplu "folie stretch" – indiferent că este manuală sau automată, dacă aceasta nu îndeplinește calitatea necesară unei ambalări optime, riscați să aveți probleme cu paletizarea și implicit cu transportul mărfurilor. Iar un incident care duce la deteriorarea produselor, vă va costa infinit mai mult vs. economia făcută anterior pe o folie de slabă calitate vs. una optimizată și perfecționată de Maxoll. Deasemenea vă rugăm să utilizaţi numai banda adeziva de cea mai bună calitate.

Pe de altă parte, lângă prețul / kg al foliei trebuie luată în calcul atât greutatea tubului de carton cât și grosimea foliei, care împreună au un impact direct asupra prețului net al foliei cumpărate. În foarte multe cazuri cu o folie de calitate pe un tub subțire si cu o grosime mică putem obține un cost de ambalare mult mai competitiv decât cu foliile simple standard, la grosimi mari.

Mergând încă o dată pe cele mai bune produse de calitate, la cele mai accesibile costuri, Maxoll vă propune mașinile de ambalat de la Robopac, acestea dovedindu-și fiabilitatea, eficiența și costul extrem de redus în exploatare. Puteti alege o masina de ambalat dintr-o gamă extrem de vastă oferită de compania noastră, totul în funcție de ce aveți nevoie: ambalare verticală sau orizontală cu folie stretch, cu folie termocontractibila, etc.

Iar pentru ca în viitor producția noastră să fie și mai eficientă din punctul de vedere al costurilor energiei electrice, ne-am decis să montăm panouri fotovoltaice, utilizand energie verde intr-un procent cat mai mare posibil, totul din respect fata de mediu.

Vă încurajăm să fiți atenți la alternativele oferite de noi, folii subțiri și fără tub de carton și să analizați întotdeauna ofertele și materialele primite pentru că sunt foarte multe folii de ambalat de calitate discutabilă care nu oferă protecție și stabilitate a mărfurilor ambalate în timpul transportului, manipulării și depozitării.

Vrei să ştii mai multe despre noi?

Te aşteptăm cu drag la sediul nostru central

Str. Rakoczi Ferenc, Nr.96, Odorheiu Secuiesc, 535600

Tel.: 0266 212 892 | 0266 217 862

Fax: 0266 218 063

e-mail: office@maxoll.ro

Evoluția cazinourilor online în era modernă
Evoluția cazinourilor online în era modernă
Pe masura ce internetul a evoluat, cazinourile online au devenit o forță omniprezentă în peisajul de divertisment virtual. Aceste platforme, care oferă o gamă largă de jocuri de noroc, au...
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
#companii, #maxoll, #evolutie , #Stiri Companii