Locul unde idealurile nu au limite

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 10:02
1387 citiri
Locul unde idealurile nu au limite
Foto: The Women

Conferinta de Leadership Feminin "The Woman" incepe anul cu o noua editie, care se va desfasura pe 10 martie la Cluj-Napoca.

Evenimentul aduce in atentia publicului speakeri care datorita experientelor profesionale au devenit lideri in domeniile lor de activitate si reuneste peste 300 femei din mediul de afaceri din Romania.

Cine sunt primii 6 lideri care au confirmat prezenta la The Woman?

Maia Morgenstern este Director la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel national si international. Unul dintre cele mai importante premii il ocupa cel de la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Buna Actrita din filmul "Patimile lui Hristos", in regia lui Mel Gibson.

Oana Marinescu este Fondatoare&Managing Director OMA Vision, fiind cunoscuta publicului larg pentru functiile de Director de Comunicare al Festivalului si Concursului George Enescu din Bucuresti, Secretar de Stat si Purtator de Cuvant al Guvernului (2005-2007).

Cu o experienta de peste 17 ani in presa, Raluca Michailov este fondatorul si proprietarul companiei BP Publishing Media, editorul revistelor Forbes Romania, Forbes Life, Up by Forbes, Lifetime si Pap Tot. Raluca a transformat Forbes Romania in cea mai dinamica licenta din reteaua mondiala Forbes.

Mihaela Ginju este Partener si Director Executiv al ERUDIO si o recomanda o experienta de peste 20 de ani in mediul de afaceri. De-a lungul activitatii sale profesionale a lucrat in companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim.

Maria Metz ocupa functia de Senior Vice President si Head of Delivery&Workforce Management la EBS Romania. Cu o activitate de 15 ani in cadrul companiei, aceasta a infiintat prima filiala la Sibiu si a conceput primele structuri de Delivery si Workforce Management.

Cristina Savuica este Chief Happiness Officer in cadrul companiei de consultanta in resurse umane Lugera-The People Republic, companie care in anul 2014 a inregistrat o cifra de afaceri de 40,2 milioane euro. Povestea de succes a Cristinei a inceput in anul 2000 cand a fost numita Country Manager pentru prima reprezentanta Lugera din Romania.

Femeile din mediul de afaceri se pot inscrie la Conferinta de Leadership Feminin The Woman pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#conferinta leadership feminin 2016, #conferinta The Women 2016 , #Stiri Companii