LG Electronics, lider mondial pe piata aparatelor de aer conditionat

Joi, 15 Februarie 2007, ora 14:27
1783 citiri

LG Electronics isi reafirma pozitia de lider mondial in climatizare, ocupand primul loc in topul producatorilor de aparate de aer conditionat, pentru al saptelea an consecutiv.Compania a inregistrat vanzari de peste 10 milioane de unitati pe segmentul climatizare, pentru al treilea an consecutiv.

Potrivit Fuji-Keizai Co., Ltd., o binecunoscuta companie japoneza de cercetare a pietei, anul trecut s-au vandut la nivel global, 62.97 de milioane de aparate de aer conditionat, dintre care 12,28 de milioane de unitati au fost produse de LG, acestea reprezentand 19.5 % din totalul vanzarilor.

Anul acesta, LG isi propune sa creasca rata productiei externe la 60 de procente, ajungand astfel la un numar de 16 milioane de aparate de aer conditionat. In 2006, productia externa a companiei atingea 55% din total, reprezentand 14.80 milioane de unitati. LG detine 6 centre R&D specializate pe sisteme de aer conditionat- Coreea, America de Nord, China, Asia, Europa si CIS - si va continua extinderea eforturilor in ceea ce priveste segmentul R&D, pana in 2010.

Compania a prezentat recent noua gama de aparate de aer conditionat, la Seoul Millennium Hilton Hotel. Pentru 2007, LG a creat 103 noi modele, tinand cont in principal de sanatatea consumatorului si de tendintele de design natural, care pun accentul pe energia materialelor naturale.

Noile modele sunt dotate cu sistemul de purificare LG si cu o serie de filtre - care includ printre altele, catehina, HEPA (high efficiency particulate air) si fotocatalizatori - care pastreaza aerul proaspat. Aparatele de aer conditionat de la LG sunt dotate cu o functie prin care praful este curatat si cu functii de uscare si sterilizare automata, care pastreaza interiorul unitatii uscat si fara praf.

Noile aparate de aer conditionat LG tocmai au fost lansate in Coreea la inceputul acestui an si vor fi disponibile in curand la nivel mondial.

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...