Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Legea Turismului: Inchisoare de pana la trei ani pentru constructiile neautorizate

Legea Turismului: Inchisoare de pana la trei ani pentru constructiile neautorizate
Proiectul privind Legea Turismului, asteptat de mult timp de firmele din domeniu, a fost publicat vineri in dezbatere publica de catre Ministerul Economiei, prevazand, printre altele, inchisoare de pana la trei ani si amenzi de maximum 50.000 lei pentru constructiile neautorizate in areale turistice.

Potrivit proiectului de act normativ, constituie infractiuni "executarea in areale turistice fara autorizatie de construire sau de desfiintare, ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, a altor constructii sau dotari decat cele admise in conditiile legii", precum si continuarea executarii lucrarilor dupa dispunerea opririi acestora de catre organele de control competente. Aceste infractiuni se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 10.000 lei la 50.000 lei.

Deputatii lucreaza la legea turismului pe litoral - vezi ce-i inspira

De asemenea, nerespectarea prevederilor privind intretinerea si igienizarea zilnica a plajei inchiriate, neamenajarea plajei la ...citeste mai departe despre "Legea Turismului: Inchisoare de pana la trei ani pentru constructiile neautorizate" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1384 ori