Lafarge Romania are un nou CEO

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 11:45
1771 citiri
Lafarge Romania are un nou CEO

Incepand cu data de 1 ianuarie 2012, Sonia Artinian a preluat functia de Country CEO in cadrul Lafarge Romania.

Artinian a preluat aceasta functie de la Philippe Questiaux, care s-a retras pe 1 ianuarie 2012 dupa ce a condus activitatea de ciment a Lafarge in Romania timp de 10 ani.

Sonia Artinian face parte din echipa Grupului Lafarge din anul 2008, cand a ocupat pozitia de prim vicepresedinte in departamentul dezvoltare organizationala si a coordonat Universitatea Lafarge.

De profesie inginer in stiintele biologice, Sonia Artinian are un MBA la College des Ingenieurs, iar inainte de Lafarge a ocupat functia de vicepresedinte in cadrul firmei de consultanta strategica Capgemini Consulting.

Lafarge este lider mondial in domeniul materialelor de constructii, detinand pozitii de varf cu toate cele trei divizii ale sale: Ciment, Agregate si Betoane si Gips. Grupul are 76.000 de angajati si este prezent in 78 de tari. In 2010, Lafarge a inregistrat o cifra de afaceri de 16,2 miliarde de euro.

In Romania, Lafarge activeaza cu toate liniile sale de activitate: ciment, agregate, betoane; are 40 de site-uri industriale si numara 1.000 de angajati.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...