Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jim Bagnola, trainerul NASA, Secret Service si NATO, vine la Bucuresti

Jim Bagnola, trainerul NASA, Secret Service si NATO, vine la Bucuresti
Americanul Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri motivationali din lume, vine in Romania pentru a sutine, pe data de 25 martie, un workshop gratuit pentru managerii autohtoni.

Workshop-ul sustinut de Bagnola este doar o parte a evenimentului de tip Open Day "Fifty Shades of Resilience - Rezistenta la invatare", organizat de HPDI, companie romaneasca de consultanta in domeniul resurselor umane.

In cadrul evenimentului, Jim Bagnola va dezbate subiecte de interes in domeniul resurselor umane, precum: tendinte in trainingul american, diminuarea rezistentei la invatare, de ce unii angajati nu devin mai eficienti dupa un program de dezvoltare, noi metode de crestere a impactului unui training sau team building asupra participantilor, manageri, oameni de HR si traineri, de aceeasi parte a baricadei, responsabilizarea angajatilor si team building-ul si jocul ca metoda de obtinere a obiectivelor.

Conform trainerului american, cele mai frecvente greseli ale managerilor romani sunt autoritatea excesiva, ego-ul puternic in actul de management si faptul ca feedback-ul este dat doar atunci cand se comite o greseala.

Evenimentul "Fifty Shades of Resilience - Rezistenta la invatare" va avea loc la Hotel Amabasador din Bucuresti, pe data de 25 martie, in intervalul orar 13.00 - 19.00.

Despre Jim BAGNOLA

Jim Bagnola, speaker international si executive coach, este expert in domeniul leadershipului si in "Body-Mind Management", cu accent pe influenta modelelor de gandire asupra sanatatii, fericirii, succesului si capacitatii de a conduce.

Printre clientii cu care a colaborat de-a lungul timpului se numara Shell Oil Company, Kroger Company, NASA, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Fortelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1101 ori