Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

În ce investim 30.000 euro fără bătăi de cap? "O să rupă în câteva luni"

În ce investim 30.000 euro fără bătăi de cap? "O să rupă în câteva luni"

Într-o perioadă plină de incertitudini în care mulți își fac griji legate de creșterea prețurilor și încearcă să reducă din cheltuieli, sunt și români care sunt dornici să facă investiții.

Este cazul unui tânăr care ar vrea să investească 30.000 de euro și le cere idei antreprenorilor pentru a obține asigurări că nu se va lovi de situații complicate.

"În ce investim 30.000 euro fără bătăi de cap?", a întrebat acesta pe Grupul Antreprenorilor din România, de pe Facebook.

Idei de afaceri

În comentarii, mai mulți antreprenori i-au dat sfaturi.

"Nu trebuie 30000 pentru o afacere, ajung 6000 euro, eu am afacere unde bagi capital și lași să lucreze capitalul pentru tine, și tu îți vezi de afacerea pe care o ai la ora actuală."

"1. Cumperi cereale. Depozitezi și vinzi în ianuarie-februarie.

2. Cumperi acum peleți, industrial și vinzi în decembrie, ianuarie, februarie.

3. Webasto și Sirocou adaptat pentru casă, încălzire pe motorină.

4. Stoc de becuri economice, module automatizări pentru consumatori casnici.

Astea sunt doar câteva idei."

"În primul rând investește în tine. E cel mai important lucru."

"Caută o afacere deja existentă în care să bagi capital (poate nu pe tot). Înveți cum funcționează afacerea respectivă, poate faci un ban înapoi. Educația antreprenorială trebuie dobândită cumva. Ai două cai: o inventezi (experiență) sau o cumperi de la cineva care deja o are. Investind într-un business deja existent ai șanse și să nu pierzi banii, dar și să înveți ceva util. Acceptă că tre să înveți, orice ai face."

"În ceea ce ai cunoștințe și întrucâtva abilități native, nici într-un caz în ceea ce-ți place. Chestia cu "să faci ceea ce ți place și vei reuși" e o mare utopie."

"În ceea ce îți place cel mai mult să faci. Dacă nu faci cu plăcere, poți investi și un miliard. Mai devreme sau mai târziu tot îi vei pierde."

"Într-o franciză, angajezi un manager care să se ocupe în locul tău și nu o să ai prea multe bătăi de cap, părerea mea."

"Un teren (200-300 mp) o hală de tablă 20x20, 2 prese făcut peleți, o dubă cu o remorcă, produci peleți și vinzi cu 2-3 lei kg, o presă cu 5.000€ produce 100-150 kg pe oră."

"Eu aș face o platformă autohtonă tip Domestika pe care să vând cursuri din toate domeniile. Tu câștigi procent din vânzările de cursuri publicate de către creatori."

"Uti ...citeste mai departe despre "În ce investim 30.000 euro fără bătăi de cap? "O să rupă în câteva luni"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 460 ori