Interviu cu Laurențiu Antone, fondator eBagaje.ro. Învață de la experți cum să alegi bagajul perfect pentru călătorie

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 11:28
821 citiri
Interviu cu Laurențiu Antone, fondator eBagaje.ro. Învață de la experți cum să alegi bagajul perfect pentru călătorie
FOTO: ebagaje.ro

Pregatirile pentru calatorii, fie ca sunt in interes de afaceri sau de placere, reprezinta o adevarata provocare pentru multe persoane in momentul in care vine vorba de alegerea bagajelor. Iar pentru cei care calatoresc cu avionul, acestea reprezinta o grija in plus.

Am stat de vorba cu Laurentiu Antone, administratorul si managerul fondator al eBagaje.ro, pentru a afla mai multe detalii despre alegerea bagajului perfect pentru calatoriile sau nevoile tale. Pe eBagaje.ro gasesti peste 10.000 de produse si accesorii de calatorie, din care poti alege ceea ce ti se potriveste. Iata ce am aflat.

Reporter: Cum si de unde a pornit ideea de a crea eBagaje.ro?

Laurentiu Antone: eBagaje a fost continuarea fireasca si adaptata contextului comertului actual a business-ului cu bagaje pe care l-am inceput in anul 2006. Initial, ne ocupam cu distributia produselor noastre in magazinele de profil din tara. In anul 2010, ne-am adaptat la tendintele momentului si am lansat magazinul online eBagaje.ro pentru a ne adresa direct cumparatorului final.

Rep: De unde ati pornit pentru a ajunge la cifrele impresionante din prezent? Un magazin online dedicat bagajelor cu peste 10.000 de produse in portofoliu si branduri unice in Romania, reprezinta cifre uimitoare.

Laurentiu Antone: Firma noastra importa si vinde pe piata din Romania peste 20 de branduri europene de bagaje si accesorii de calatorie in regim de exclusivitate. Prin crearea unor parteneriate solide, am ajuns la notorietatea si cifrele din ziua de astazi. In acelasi timp eBagaje se doreste a fi platforma pe care sa se vanda majoritatea brandurilor de bagaje prezente pe piata din Romania. La momentul actual, comercializam 15 branduri de renume, altele decat cele importate si reprezentate de noi.

Putem spune ca pe eBagaje in prezent se vand peste 10.000 de produse ce apartin celor peste 35 branduri prezente pe platforma noastra. Este evident faptul ca ne propunem dezvoltarea continua si, implicit, sa atragem si alte marci importante.

Rep: Care sunt geamantanele perfecte pentru o calatorie cu avionul? Cum alegem bagajul pentru cala si ce dimensiuni trebuie sa aiba bagajul de mana?

Laurentiu Antone: Fiecare companie aeriana are reglementate propriile dimensiuni pentru bagajul de mana, cel ce poate fi luat in cabina avionului. La fel si pentru cele de cala.

Pentru majoritatea companiilor de zbor bagajul de cabina trebuie sa se incadreze, de principiu, in dimensiunile 55x40x20 cm. In categoria bagaj de cabina de pe eBagaje gasiti varianta noastra oferita pentru acest tip de bagaj.

Pentru cala sunt recomandate bagajele mai voluminoase si implicit mai incapatoare, dar preferintele clientilor nostri sunt extrem de diverse.

Rep: Ce recomandari aveti pentru alegerea bagajului pentru o calatorie cu masina, daca vorbim despre o familie cu doi copii?

Laurentiu Antone: Si in acest caz, preferintele clientilor nostri sunt variate si depind de natura si lungimea calatoriei, respectiv de tipul autoturismului si de generozitatea portbagajului acestuia. 😊

Sigur ca in categoria bagaje pentru copii, clientii nostri pot gasi o multime de produse potrivite pentru orice calatorie.

Rep: Care sunt produsele cele mai cerute de catre consumatori, de pe eBagaje.ro?

Laurentiu Antone: Procentual, produsele de calatorie sunt cele mai vandute (trolere, genti de voiaj si rucsacuri), dar clientii nostri prefera destul de des si produsele pentru job (serviete pentru laptop si documente, rucsacuri), pentru aventuri in aer liber si picnic. De asemenea, si accesoriile prezinta un interes, spre exemplu pernele de calatorie, borsetele, sacii de dormit, cantarele si organizatoarele de bagaj. O crestere importanta au avut in ultima perioada carucioarele de cumparaturi de toate tipurile si modelele.

Rep: Spre ce tipuri de produse isi indreapta atentia persoanele care calatoresc des in interes de afaceri?

Laurentiu Antone: In aceasta situatie sunt preferate gentile si bagajele business, respectiv cele care au compartiment pentru transportul laptopului sau documentelor.

Rep: Ce recomandari aveti pentru familiile care calatoresc impreuna, in materie de bagaje?

Laurentiu Antone: Pentru familiile care calatoresc impreuna, recomandam seturile de trolere, alcatuite din cate doua, trei sau patru piese, care au acelasi design, dar difera dimensiunile, in functie de nevoi. Astfel, familiile isi pot asorta si bagajele, nu doar hainele. 😊 De asemenea, categoria dedicata copiilor poate fi un real ajutor in ceea ce priveste alegerea unui cadou perfect de calatorie pentru cei mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#bagaje, #interviu, #ebagaje, #laurentiu antone , #Stiri Companii