Intercapital Invest se retrage de pe piata de capital si recomanda clientilor Tradeville

Joi, 22 Iunie 2017, ora 20:43
1061 citiri
Intercapital Invest se retrage de pe piata de capital si recomanda clientilor Tradeville
Foto: Intercapital Invest

Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din Romania, a anuntat ca se retrage de pe piata de capital si a incheiat un parteneriat cu Tradeville.

"Actionarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business si convoaca o Adunare Generala a Actionarilor in vederea retragerii de pe piata.

De-a lungul timpului, am contribuit din plin la dezvoltarea pietei de capital si am castigat increderea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis sa recomandam clientilor nostri un partener de incredere ce impartaseste valorile companiei noastre. Avem toata increderea ca Tradeville va raspunde exigentelor clientilor nostri, avand in vedere reputatia, serviciile si experienta companiei", a declarat Razvan Pasol, presedinte Intercapital Invest.

"Acest parteneriat se pliaza natural pe strategia noastra de dezvoltare si crestere a cotei de piata. Vom continua sa investim in dezvoltarea pietei de capital locale, in dezvoltarea de noi produse si instrumente financiare, atat pe piata locala, cat si pe pietele internationale, precum si in tehnologia platformelor de tranzactionare", a declarat Mihaela Biciu, director general al Tradeville.

Tradeville pune la dispozitie clientilor sai o platforma avansata customizabila, o platforma light, aplicatii de trading mobil pentru iOS si Android atat pe Bursa de Valori Bucuresti, cat si pe cele mai importante burse financiare ale lumii.

Ulise.ro este cel mai recent serviciu lansat de catre Tradeville prin care clientii companiei pot investi in biotehnologie, robotica, retele sociale, energii regenerabile sau masini electrice.

Tradeville dispune de un Live Chat direct in platforma de tranzactionare prin care clientii pot contacta imediat departamentul de Helpdesk. Comunicarea cu clientii, telefonica si online, este completata de seminarii, webinarii, evenimente dedicate pietei de capital si circuite de prezentare in cele mai importante orase ale tarii.

Intercapital Invest opereaza una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzactionare online de pe piata de capital din Romania, ktrade.ro.

Tradeville este lider de piata in online trading, fiind prima companie din Romania ce a dezvoltat o platforma de tranzactionare online. In ultimii zece ani s-a mentinut in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti si pe primele doua pozitii in randul caselor de brokeraj dupa cifra de afaceri.

Din ...citeste mai departe despre "Intercapital Invest se retrage de pe piata de capital si recomanda clientilor Tradeville" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Intercapital Invest retrage, #Intercapital Invest parteneriat Tradeville , #Stiri Companii