Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inovatie in Afaceri: Cum au reusit cele mai marcante personalitati din mediul de afaceri

Inovatie in Afaceri: Cum au reusit cele mai marcante personalitati din mediul de afaceri
Mediul de afaceri evolueaza permanent, iar inovatia in gandire si tehnologii separa liderii de restul firmelor. In cadrul evenimentului 'Inovatie in afaceri. EI AU REUSIT!', personalitati de renume ale mediului de afaceri romanesc vor vorbi despre deciziile strategice si inovatoare pe care le-au luat in cadrul companiilor, acele 'ingrediente' care fac diferenta intre firme.

"Firmele care pot pe termen lung sa isi pastreze marjele de profit sunt acelea care au manageri si angajati cheie preocupati de solutiile inovative de productie, marketing sau administrare - chiar atunci cand persoanele respective nu isi dau seama ca ceea ce fac se numeste inovare...Experienta invitatilor la aceasta conferinta poate oferi participantilor idei noi in gestionarea propriei afaceri, deci beneficii financiare imediate si pe termen lung", a subliniat Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.

Workshop-ul, organizat de RisCo si sustinut de CEC Bank, va avea loc Joi 23 Octombrie 2014, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti.

Prin intermediul prezentarilor pe care le vor sustine, speakerii vor incerca sa ofere solutii punctuale, practice la provocarile legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori si manageri:

- Cum stiu daca o idee are potential sau nu?

- Cum obtin finantare pentru dezvoltarea afacerii?

- Cum gasesc clienti si ce mesaj le transmit?

- Cum imi aleg si fidelizez angajati?

- Cum aleg acele produse care sa eficientizeze munca echipei?

- Ce activitati trebuie externalizate si care mentinute in cadrul companiei?

Invitatii evenimentului sunt:

Felix Patrascanu, Managing Partner FAN Courier

Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni

Mihail Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie al MedLife

Ramona Ivan, Director Directia Relatii Externe si Finantari Structurale CEC Bank

Silviu Hotaran, Managing Partner GKTI Semper Human

Dragos Petrescu, Owner City Grill

Peter Barta, CEO Fundatia Post Privatizare

Radu Tanase, Partener Calif

Marius Stefan, Fondator Autonom Rent a Car

Catalin Dumitrescu, Managing Partner RisCo

"Cred ca la noi exista mari lacune in ceea ce priveste inovarea tehnologica si, mai ales, in gandire. Multe companii romanesti nu au viziune, urmaresc constant aceleasi formule unde sa isi direcioneze fondurile, in loc sa caute solutii care sa creeze valoare adaugata, cum ar fi patentele, spre exemplu. Sper ca prin aceasta conferinta sa ii inspiram pe oamenii de afaceri romani sa gandeasca diferit si sa caute moduri noi de abordare, nu sabloane", a precizat Peter Barta, CEO Fundatia Post Privatizare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1628 ori
Citeste mai multe despreconferinta afaceri risco eveniment