Inovarea si retehnologizarea - trend sau necesitate?

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 12:42
1615 citiri
Inovarea si retehnologizarea - trend sau necesitate?
foto: infogroup

Cat de important este sa investim in inovare si retehnologizare? Cum putem impulsiona afacerea noastra, pe o piata din ce in ce mai performanta?

Intr-o lume in continua evolutie, cu un consumator din ce in ce mai pretentios si informat, inovarea si retehnologizarea reprezinta un trend sau o necesitate absoluta?

Raspunsul la aceste intrebari esentiale il vom afla, joi, 4 iunie, impreuna cu invitatii si participantii la Expo-Conferinta Internationala Meat&Milk, eveniment care va fi gazduit de Hotel Alpin din Poiana Brasov sub titlul "Politici de sprijin, retehnologizare, performante - prioritati pentru iesirea din impas".

Programul evenimentului va fi deschis printr-un workshop comun, dedicat industriei de carne si lapte din Romania, in contextul peisajului economic al Uniunii Europene, urmat de comunicarea domnului Ilie Van, Presedinte al Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania, care a confirmat dejà prezenta sa la eveniment. Acesta va sustine comunicarea cu titlul "Realitati si perspective ale aviculturii romanesti, in concordanta cu PNDR 2014-2020".

In continuarea dezbaterilor, un reprezentant al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European va face o radiografie amanuntita a realitatilor dar si a oportunitatilor pietii europene, iar principalii jucatori din businessul romanesc vor intra intr-un dialog deschis cu participantii, asupra perspectivelor industriei nationale de carne si lapte pe o piata comunitara foarte puternic concurentiala.

Cat de pregatiti suntem insa sa trecem de la teorie la practica? Cum pot fi implementate cu efect politicile de sprijin care sa vina in sprijinul fermierilor romani si procesatorilor din carne si lapte? Cum putem valorifica performant gura de oxigen datorata scaderii TVA la alimente? Cum vom putea sa nu ratam aceasta sansa economica extraordinara?

Sunt intrebari la care se va raspunde la masa rotunda din cadrul conferintei. De altfel, masa rotunda va avea ca tema de discutie o realitate absolute romaneasca: "Politici de sprijin-Teoria e sublima, practica ne omoara".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Conferinta Internationala Meat Milk, #politici retehnologizare performante avicultura , #Stiri Companii