"Innovate Now!" il aduce in premiera pe Steve Shapiro la Bucuresti

Luni, 03 Martie 2014, ora 17:41
1660 citiri
"Innovate Now!" il aduce in premiera pe Steve Shapiro la Bucuresti

Pentru prima data in fata publicului roman, Steve Shapiro, autoritate internationala in ceea ce priveste inovatia din domeniul afacerilor, va veni in Romania pe 10 aprilie la invitatia companiilor Linkage Romania si Quest Advisors. Steve Shapiro este invitat special in cadrul unui eveniment extraordinar dedicat comunitatii de business - "Innovate Now!" si va vorbi despre puterea inovatie si eficienta in business.

Conferinta "Innovate Now!" se va desfasura la Bucuresti, Hotel Crowne Plaza pe 10 aprilie si va oferi audientei o experienta memorabila in prezenta celui care a revolutionat perspectiva asupra inovatiei in afaceri si care a dezvoltat un sistem inovator utilizat de peste 50.000 de oameni din intreaga lume pentru a crea echipe performante de inovare.

O serie de experti internationali si lideri din companii de renume care activeaza pe piata din Romania se vor alatura si vor impartasi participantilor experiente importante despre impactul si beneficiile procesului de inovare la nivelul organizatiilor pe care le conduc.

Steve Shapiro este expert international in inovatia pentru afaceri

Americanul Steve Shapiro, expert international in inovatia pentru afaceri, autor, speaker si consultant de business, este cel mai bine cunoscut datorita abordarii sale nonconformiste pe care o imprima procesului de inovare. Autor al mai multor bestseller-uri vandute in intreaga lume, invitat ca speaker la TEDxNASA, Steve a sustinut prezentari de mai bine de 20 de ani in 44 de tari despre cultura, procesul si felul in care bunele practici ne opresc in a duce inovarea cu un pas mai departe.

Cu o experienta de 15 ani alaturi de firma de consultanta Accenture, Steve a implementat cu succes procese de inovare in organizatii mai mari de 20.000 de angajati. Printre cele mai cunoscute carti ale sale publicate in toata lumea, "Best Practices Are Stupid: 40 Ways to Out Innovate the Competition" a fost selectata drept cea mai buna carte de inovatie si creativitate a anului 2011 de catre 800-CEO-READ. Despre munca si cariera sa s-a scris in Newsweek, Entrepreneur Magazine, O-The Oprah Magazine, The Wall Street Journal, The New York Times, ABC News si CNBC.

Printre clientii sai se numara companii importante si branduri de renume din intreaga lume precum: P&G, Microsoft, Nike, NASA, Dell, GE, BP, Johnson & Johnson, Statele Unite ale Americii Air Force, Nestle si Bristol-Myers Squibb.

"Innovate Now!" cuprinde trei sesiuni de discutii

"Innovate Now!" este o conferinta de o zi ce cuprinde 3 sesiuni de discutii interactive si dezbateri cu accent pe inovatie in domeniul afacerilor in contextul trendurilor globale. Sesiunea din deschidere a evenimentului este dedicata liderilor din diverse industrii locale care isi vor impartasi ideile si experientele legate de inovatie pentru a face loc ulterior panelului de discutii initiat de Aspen Institute Romania. Sesiunea principala a conferintei ii este rezervata invitatului special, Steve Shapiro, care va vorbi managerilor si antreprenorilor despre inovatie, cu accent pe modalitatile concrete si inovatoare prin care mediul de business se poate revigora.

Sunt asteptati la eveniment peste 350 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri si specialisti din domeniul inovatiei care provin din industrii si sectoare diverse din Romania.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#innovate nou, #steve shapiro, #shapiro romania , #Stiri Companii