Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inca un contract cu statul de 2,6 milioane de euro pentru UTI, firma lui Urdareanu, om de afaceri judecat pentru coruptie

Inca un contract cu statul de 2,6 milioane de euro pentru UTI, firma lui Urdareanu, om de afaceri judecat pentru coruptie

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit un contract de 11,7 milioane de lei (2,6 milioane de euro), cu TVA, companiei UTI Servicii si Mentenanta, parte din Grupul UTI, pentru a realiza si monta un sistem de monitorizare video a vehiculelor in zona punctelor de trecere a frontierei.

Acordul vizeaza efectuarea de "lucrari de executie si montaj penru realizarea sistemului de monitorizare video a vehiculelor in zona punctelor de trecere a frontierei amplasate pe drumurile nationale", potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Conforma contractului, compania s-a angajat sa efectueze inclusiv furnizarea, montarea si configurarea echipamentelor hardware si licentelor software.

Contractul, care a fost atribuit prin licitatie deschisa pe criteriul pretului cel mai scazut, poate fi subcontractat in proportie de 75%. Oferta UTI a fost acceptata din alte patru oferte admise.

Grupul UTI este controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. In decembrie 2015, procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a fostului primar al Iasului, Gheorghe Nichita, si a presedintelui grupului UTI, Tiberiu Urdareanu, intr-un dosar in care Nichita este judecat pentru luare de mita.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1217 ori
Citeste mai multe despreUTI contract monitorizare trafic