Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Impactul noilor reglementari in achizitiile publice asupra mediului de afaceri

Impactul noilor reglementari in achizitiile publice asupra mediului de afaceri


Modificarile legislatiei in domeniul achizitiilor publice si impactul acestora asupra mediului de afaceri vor face obiectul conferintei "Reforma in achizitiile publice", care va avea loc pe data de 10 decembrie, la Bucuresti, Sala Brancusi, Romexpo, incepand cu ora 9:00.

Evenimentul face parte din programul "Parteneri pentru Dezvoltare" al cotidianului Curierul National si al confederatiei patronale UGIR si este sustinut de Asociatia Nationala a Municipiilor din Romania (AMR), Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM), Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii (ANSA) si Institutul pentru Politici Publice (IPP), fiind organizat cu sprijinul agentiei de relatii publice Concord Communication.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate si dezbatute principalele modificari aduse de noile acte normative, contracte excluse de la aplicarea legislatiei in domeniul achizitiilor publice/concesiunilor, criterii privind eligibilitatea, criterii privind calificarea si criterii de atribuire, modificarea contractelor de achizitie publica/concesiune.

De asemenea, se va discuta despre riscurile ce pot aparea in derularea procedurilor de achizitii publice, despre prevenirea,combaterea conflictelor de interese si fraudelor prin promovarea integritatii si a transparentei, dar si despre gestionarea riscurilor si prevenirea, respectiv combaterea coruptiei.

O alta tema supusa dezbaterii este legata de capacitatea sistemului de achizitii publice de a reglementa in mod eficient activitatea economica si raspunsul pietei.

Conferinta se adreseaza atat companiilor private cat si autoritatilor publice, pana acum fiind inscrisi reprezentanti ai companiilor din diverse domenii de activitate: finante, asigurari, IT, publicitate, constructii, utilitati, turism, juridic, consultanta, dar si din primarii la nivel national.

Inscrierile la conferinta sunt in desfasurare, data limita fiind 8 decembrie.

Pentru mai multe detalii legate de tematica si acces la conferinta puteti accesa www.concordcom.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1086 ori