Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

IMM-urile pot primi 50.000 de lei de la stat pentru a-si face site-uri si aplicatii

IMM-urile pot primi 50.000 de lei de la stat pentru a-si face site-uri si aplicatii
Guvernul a adoptat, vineri, un memorandum prin care se acorda un sprijin financiar intreprinderilor mici si mijlocii in vederea internationalizarii mediului de afaceri.

IMM-urile pot primi finantare in limita a 50.000 lei pe an pentru:

-participari individuale la targuri si expozitii internationale;
-participari individuale la misiuni economice organizate in strainatate;
-crearea identitatii vizuale a unui IMM, realizarea unui site pe Internet/aplicatie pentru mobil;
-participari ale angajatilor la cursuri de pregatire, analize si studii de piata;
-alte tipuri de activitati de promovare si sustinere a internationalizarii.

Masura face parte din Programul de sustinere a internationalizarii operatorilor economici pentru perioada 2017-2010 in politicile economico-bugetare si financiare ale statului roman, conform unui comunicat remis Ziare.com.

"Impreuna cu mediul de business romanesc schimbam paradigma in ceea ce priveste exportul. Pe langa produse trebuie sa acordam atentie exportului de servicii, de know-how si ma bazez pe faptul ca antreprenorii romani au o capacitate de adaptare foarte mare si gasesc solutii inovatoare de a accede pe pietele externe.

De aceea, vreau o implementare rapida a masurilor ce ne revin in Programul de guvernare, pentru sustinerea internationalizarii mediului de afaceri", a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Bugetul estimat pe anul 2017 este de 5 milioane de lei, iar pentru intreaga perioada de implementare, 2017-2020, este de 71.000.000 de lei.

Citeste si Ministrul Laufer: Firmele trebuie sa-si creeze un cont separat dedicat TVAConsiliul pentru IMM-uri desfiinteaza punct cu punct masurile fiscale anuntate de PSD. Iata cum vor afecta mediul de afaceri si populatia
A.G. ...citeste mai departe despre "IMM-urile pot primi 50.000 de lei de la stat pentru a-si face site-uri si aplicatii" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 957 ori