Ileana Glodeanu este noul partener al firmei de avocatura Wolf Theiss

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 16:35
2067 citiri
Ileana Glodeanu este noul partener al firmei de avocatura Wolf Theiss

Ileana Glodeanu (36 ani) este cel mai nou partener al casei de avocatura Wolf Theiss, care va coordona noua avocati din pozitia de Co-Head al departamentului de Corporate/M&A, din cadrul Wolf Theiss & Asociatii SCA.

Ileana s-a alaturat ca avocat Senior echipei de M&A a Wolf Theiss Bucuresti in anul 2005, fiind unul dintre avocatii care si-au adus aportul la fondarea si consolidarea biroului local. In anul 2012 a fost promovata in functia de Counsel.

"In contextul in care in ultimii ani nu s-au incheiat foarte multe dealuri in Romania, promovarea unui avocat de M&A intr-o firma internationala reprezenta un adevarat succes. Sunt mandra de realizarile mele profesionale si personale si imi doresc sa ating si mai multe performante in noua mea calitate" a declarat noul Partener Wolf Theiss.

Ileana este o prezenta activa pe piata de avocatura de business si a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii realizate in ultimii ani in Romania.

Contributia Ilenei a reusit sa propulseze Wolf Theiss pe primele locuri in randul firmelor de avocatura cu cele mai multe tranzactii in Romania (locul 2 in Top Tranzactii conform Deal Watch in 2012 si 2013).

In 2013, Ileana a incheiat peste 10 tranzactii impreuna cu echipa sa, din acestea 3 situandu-se in top zece tranzactii pe criteriu valoric in Romania. Cel mai notabil, Ileana a coordonat echipa care a asistat pe partea de sell-side in cea mai mare tranzactie clasica de M&A din Romania din 2013.

Experienta sa o recomanda ca fiind un expert tranzactional in domenii precum: energie, TMT (telecom, media si tehnologie) si farma. De asemenea, Ileana are o experienta vasta in domeniul dreptului muncii, fiind implicata in transferuri de intreprinderi, restructurari complexe sau negocieri dificile cu sindicate/reprezentantii salariatilor.

Calificarile sale academice includ o licenta in Drept la Universitatea din Bucuresti si doua diplome de studii post-universitare in Drept Privat si Comercial, atat la Universitatea din Bucuresti, cat si la Universitatea din Paris Sorbona. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Ileana Glodeanu, #partener Wolf Theiss, #firma avocatura Wolf Theiss , #Stiri Companii