Ikea are autorizatie ca sa-si faca al doilea magazin din Bucuresti. Cand va fi gata

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 11:30
1663 citiri
Ikea are autorizatie ca sa-si faca al doilea magazin din Bucuresti. Cand va fi gata
Foto: Facebook/Ikea

Grupul suedez Ikea a anuntat, miercuri, ca a finalizat procesul de autorizare a constructiei magazinului de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, al doilea din Capitala, si estimeaza ca va finaliza lucrarile pana la finalul lui 2018.

"Primaria Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, autorizatia de construire pentru cel de-al doilea magazin Ikea din Bucuresti. Compania si-a propus inceperea lucrarilor de constructie in curand si va transforma acest vis in realitate, pana la finalul anului 2018, cand Ikea Pallady se va deschide pentru a intampina si mai multi romani", se arata in comunicatul companiei.

Cel de-al doilea magazin Ikea din Bucuresti va avea o suprafata construibila de aproximativ 37.000 mp, devenind astfel cel mai mare magazin Ikea din Europa de Sud-Est la data deschiderii.

"Pentru ca am obtinut deja autorizatia de construire pentru amenajare si sistematizare teren si imprejmuire provizorie in luna septembrie, constructorul general a inceput pregatirea terenului si imprejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady," a declarat Vladislav Lalic, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

In septembrie, compania a anuntat ca cel de-al doilea magazin din Romania va fi construit de antreprenorul Bog'Art, iar investitia va fi de 80 de milioane de euro.

In Romania, grupul suedez a deschis in 2007 primul si singurul magazin in nordul Bucurestiului, in zona comerciala Baneasa. Urmatoarele magazine Ikea vor fi deschise in Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca, retailerul cautand la acest moment terenuri in zona. Ikea estimeaza ca aceste magazine ar putea fi deschise in 2020-2021. ...citeste mai departe despre "Ikea are autorizatie ca sa-si faca al doilea magazin din Bucuresti. Cand va fi gata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Ikea magazin Pallady , #Stiri Companii