Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP Romania a deschis un centru pentru training de specialitate

HP Romania a deschis un centru pentru training de specialitate


HP Romania a deschis un Centru de Training in Bucuresti, unde vor fi organizate cursuri practice si de aprofundare pentru peste 25 subiecte IT si tehnologii de ultima generatie.

Noul centru HP este parte din strategia globala a companiei de pregati organizatiile si oameni sa faca fata provocarilor tehnologice si sa le exploateze in beneficiul lor.

Centrul va oferi cursuri practice la standarde internationale pentru partenerii companiei, specialisti IT si studenti interesati sa fie la curent cu cele mai noi tehnologii si echipamente.

"Traim intr-o epoca a schimbarii, in care dorintele tot mai puternice ale utilizatorilor si tendintele de business reorienteaza industria catre un nou stil de IT, concentrat in jurul tehnologiei de cloud computing, mobilitatii si big data. Aceasta noua abordare schimba modul in care tehnologia este oferita si folosita, accentuand nevoia de educatie in domeniu," a declarat Radu Enache, Managing Director si EG Lead HP Romania.

Centrul de Training HP permite organizarea de sesiuni complexe de training

Centrul este echipat cu PC-uri HP All-in-One create pentru a satisface si cele mai exigente nevoi de performanta, in timp ce, pentru sesiunile practice, cursantii pot accesa de la distanta toate echipamentele necesare cu ajutorul platformei HP Virtual Labs. In acelasi timp, noul centru beneficiaza de o echipa puternica de traineri specializati, cu o vasta experienta in materie de produse HP, tehnologii ale partenerilor din industrie si subiecte legate de IT management.

Centrul de Training HP permite organizarea unor sesiuni de training mai complexe si cu durata mai lunga.

"Centrul de Training HP pe care il inauguram astazi este inca o dovada a angajamentului pe care ni l-am luat de a contribui la dezvoltarea zonei de educatie si de a sustine pregatirea profesionistilor IT de maine. Cu peste 2 milioane de clienti si parteneri care au participat deja, la nivel mondial, la cursuri de specializare prin HP Education Services, suntem siguri ca avem experienta necesara pentru a construi o baza solida de cunostinte tehnologice si pentru companiile din Romania", a mai spus Enache.

Portofoliul de cursuri din Centrul de Training HP se axeaza pe hardware, sisteme de operare, aplicatii si procese si va include cursuri tehnice si certificari pentru tehnologiile HP; cursuri tehnice si certificari pentru tehnologii WMware, Microsoft, RedHat; cursuri de IT management si certificari IT Infrastructure Library (ITIL); analiza de business si management de proiect; consultanta in educatie (managementul schimbarii, transformarea fortei de munca si implementarea de solutii de training); unelte de colaborare - Virtual Rooms, HP Support Rooms; HP MyRoom and HP Virtual Labs

Centrul de Training, localizat in sediul din Bucuresti, va gazdui cursuri interactive, practice, atat in limba romana, cat si in engleza, iar instructorii vor face demonstratii live si vor angrena cursantii la discutii pe larg pe marginea subiectelor abordate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1519 ori
Citeste mai multe despretraining hp hp romania invetitie hp