Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google a platit 151 milioane de dolari pentru Zagat

Google a platit 151 milioane de dolari pentru Zagat


Google a platit 151 milioane de dolari in numerar in septembrie pentru achizitionarea Zagat, potrivit celor mai recente depozite trimestriale incheiate cu US Securities and Exchange Commission (SEC), agentie federala responsabila de aplicarea legilor federale vizavi de titlurile de valoare si reglementare a industriei valorilor.

Valoarea achizitiei Google este peste estimarile realizate de Wall Street Journal si face din Zagat cea de-a noua mare achizitie a Google, mentioneaza Business Insider.

Depozitele arata de asemenea ca Google a platit 114 milioane de dolari pentru compania germana Daily Deals. In schimb, nu au aparut detalii noi privind achizitionarea Motorola de catre Google cu 12,5 miliarde de dolari, de acum cateva luni.

In afara de aceste tranzactii, Google a declarat ca a platit 502 milioane dolari in achizitionarea a 54 de societati si active in ultimele noua luni ale anului. Niciuna din aceste achizitii nu aduce venituri semnificative companiei, au adaugat reprezentantii companiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1042 ori