Gomag MeetUp Bucuresti - 9 Speakeri vorbesc despre vanzari online in 2020

Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 14:35
1431 citiri
Gomag MeetUp Bucuresti - 9 Speakeri vorbesc despre vanzari online in 2020

Echipa Gomag continua inscrierile la primul eveniment marca Gomag MeetUp din 2020. Acesta va avea loc la Bucuresti, in locatia Crystal Palace Ballrooms, pe 12 februarie, de la ora 16:00 pana la 21:00.

La editia a III-a Gomag MeetUp Bucuresti participantii vor primi gratuit acces la informatii in valoare de cateva mii de euro, de la 9 experti in marketing si vanzari online, precum si oameni de afaceri activi pe piata de comert online din Romania.

Inscrierea este gratuita insa numarul de locuri este limitat, asadar doritorii sunt invitati sa isi asigure locul cat mai curand. La editia trecuta, au participat peste 400 de oameni!

De ce sa participi la Gomag MeetUp Bucuresti

Experienta directa este cea mai buna cale de invatare.

Plecand de la acest principiu, echipa Gomag si-a propus sa creeze un mediu de networking eficient - sa ii puna in legatura pe cei care vor sa invete cum sa isi controleze vanzarile online, cu cei care au facut asta deja si au solutii viabile pentru piata din tara.

Asta inseamna Gomag MeetUp. O ocazie pentru tine si business-ul tau sa cresteti, bazandu-va pe strategii care au fost testate deja de altii, strategii care dau rezultate.

Multe din informatiile pe care le vei auzi nu apar public in alta parte - fara sa mai pui la socoteala faptul ca vei primi raspunsuri specifice la intrebarile legate de problemele cu care te confrunti sau curiozitatile pe care le ai.

E o ocazie pe care ar fi pacat sa o ratezi, mai ales ca inceputul de an este cea mai potrivita perioada sa iti pui strategia de business si vanzari la punct, pentru intregul 2020.

Cine vorbeste la Gomag MeetUp Bucuresti 2020

La fiecare eveniment marca Gomag MeetUp, organizatorii incearca sa aduca pe scena un mix de cunostinte si experiente reale pe piata de eCommerce.

Aceasta editie respecta aceeasi reteta. Participantii vor asculta prezentarile a 9 oameni de afaceri care au creat oportunitati noi in ecosistemul comertului online din Romania, de-a lungul timpului.

Sunt oameni de vanzari, specialisti SEO, specialisti usability, creatori de tool-uri eficiente pentru magazinele online si proprietari de magazine cu peste 10 ani de prezenta continua pe piata.

Pe scena vor urca Dorin Boerescu (CEO 2Performant), Mircea Capatina (Co-Founder Smart Bill), Andrei Radu (CEO & Founder GPeC), Rares Banescu (CEO Retargeting.BIZ), Constantin Paraschiv (Fondator BiziLive TV), Sorin Draghici (Managing Partner DWF), Ennifer Marinescu (PersonallyME.ro), Dan Tudose (Manager e-acumulatori.ro) si Cosmin Daraban (CEO & Co-fondator Gomag).

De exemplu, Constantin Paraschiv afirma in legatura cu prezentarea sa ca "valoarea oferita publicului, dincolo de bani (sunt 2 studii care au costat 50.000 eur), este una reala care iti ofera perspective noi in propria afacere si iti poti consolida deciziile de business atat la nivel european, cat si la nivel local".

Gomag MeetUp Bucuresti va fi moderat de Cosmin Daraban. Alaturi de el se vor afla 5 oameni din echipa Gomag, pregatiti sa raspunda la intrebarile participantilor referitoare la platforma (si nu numai).

Vrei sa participi si tu la eveniment? Inscrie-te gratuit la Gomag MeetUp Bucuresti si fii prezent in sala, pe 12 februarie, de la ora 16:00!

Despre organizatori

In culise se afla creatorii platformei eCommerce Gomag, ai hub-ului Academia de eCommerce, iar Cosmin este autorul cartii "eCommerce no Bull$#!t.Tot ce ai nevoie pentru a vinde online". Gomag este o platforma eCommerce de tip SaaS, ce poate fi inchiriata pe baza unui abonament si pe care se dezvolta peste 1100 de magazine online, din diferite nise.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si +120 de aplicatii presetate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#eveniment gomag meetup Bucuresti, #eveniment Bucuresti 2020 , #Stiri Companii