Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GFR: Decizia instantei confirma corectitudinea licitatiei organizate de CE Oltenia

GFR: Decizia instantei confirma corectitudinea licitatiei organizate de CE Oltenia
Grup Feroviar Roman (GFR), companie condusa de Gruia Stoica, a luat act despre decizia Curtii de Apel Craiova de respingere a contestatiei depuse de CFR MARFA SA in legatura cu procedura de atribuire a contractului pentru transportul carbunelui in cadrul licitatiei organizate de Complexul Energetic Oltenia (CEO).

"Decizia definitiva a Curtii confirma pozitia Grup Feroviar Roman, care a sustinut ca aceasta licitatie a fost organizata in mod transparent si cu respectarea legislatiei si reglementarilor din domeniul achizitiilor.

Grup Feroviar Roman atrage atentia asupra faptului ca participarea operatorilor privati la aceasta licitatie a dus la oferte financiare care sunt aproape la jumatatea valorii contractului platit in prezent de CE Oltenia pentru serviciile de transport de carbune, de 473 de milioane lei pentru trei ani", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

"Razboiul" CFR Marfa - GFR: Licitatia pentru transportul carbunelui a CE Oltenia, valabila

Compania condusa de ...citeste mai departe despre "GFR: Decizia instantei confirma corectitudinea licitatiei organizate de CE Oltenia" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1054 ori