Gala Aspen pentru Leadership premiaza personalitatile care au marcat societatea romaneasca

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 15:57
1413 citiri
Gala Aspen pentru Leadership premiaza personalitatile care au marcat societatea romaneasca
Foto: Aspen Romania

Institutul Aspen Romania organizeaza cea de-a cincea editie a Galei Aspen pentru Leadership, ce va avea loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, Le Diplomate Balroom, in data de 7 decembrie, incepand cu ora 19:00.

Premiile Aspen pentru Leadership aduc recunoastere unor personalitati care au marcat societatea romaneasca, au inovat si au oferit un exemplu de conduita etica si profesionala, in domenii precum patrimoniu cultural, serviciu public, sport sau cercetare.

Mai mult, Gala Aspen marcheaza finalul editiei 2015 a Programului Aspen Young Leaders, ce reuneste anual peste 20 de tineri lideri din Romania si din regiune si ii indruma in provocarea lor ambitioasa de a produce o schimbare pozitiva in comunitatile din care fac parte.

Continuand traditia anilor precedenti, evenimentul este organizat in vederea strangerii de fonduri pentru finantarea programelor de leadership ale Institutului.

Fondurile stranse la editiile anterioare au oferit ocazia unor reprezentati din sectorul administrativ si de justitie din Romania de a lua parte la Seminariile Aspen pentru Leadership si au contribuit la organizarea Seminarului Aspen pentru tineri studenti, cu participare la nivel national, din diverse domenii de activitate.

Seara de Gala aduce in prim plan personalitati care au contribuit la activitatea Institutului in ultimii 9 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, cei peste 150 de oaspeti - membrii Institutului Aspen Romania, tineri lideri participanti in programele de leadership ale Institutului, colaboratori ai programelor de politici publice precum si parteneri internationali - vor avea ocazia unei seri memorabile alaturi de laureatii premiilor.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe CaleaEuropeana.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
#gala premiere personalitati Romania, #Gala Aspen Leadership Romania , #Stiri Companii