Financial Times anunta ca ne vom putea comanda in curand si mancarea prin Uber: Romania e una din cele mai importante tari din UE

Luni, 12 Martie 2018, ora 12:41
2910 citiri
Financial Times anunta ca ne vom putea comanda in curand si mancarea prin Uber: Romania e una din cele mai importante tari din UE
Foto: CC0 Creative Commons

Uber va lansa in cateva luni si in Romania aplicatia de livrare de mancare Uber Eats, a anuntat Jason Droege, vicepresedinte Uber, Head of Uber Everything, intr-un articol din Financial Times.

Uber Eats este momentan disponibil in peste 200 de orase din intreaga lume, cu 150 de orase adaugate in 2017, urmand ca in 2018 sa fie adaugate alte 100 de orase, printre care si Bucuresti.

"In 2017, Uber Eats a fost profitabil in 45 dintre cele 200 de orase in care este prezent, comparativ cu 2016, cand doar 3 dintre cele 50 de orase active au fost profitabile. La sfarsitul anului trecut, serviciul a generat aproximativ 10% din veniturile totale brute ale companiei, 1,1 miliarde de dolari doar in ultimele trei luni", a declarat Jason Droege in Financial Times.

"Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber, tocmai de aceea ne dorim sa aducem noi servicii utilizatorilor nostri de aici. Ne bucuram ca, imediat dupa lansarea UberGREEN, serviciul nostru 100% electric, putem confirma si venirea Uber Eats in Romania in urmatoarele doua luni.

Am primit deja numeroase cereri de la restaurante locale care doresc ca, prin Uber Eats, mancarea lor sa fie disponibila cat mai multor persoane.

Incurajam proprietarii de restaurante care vor sa afle mai multe detalii despre acest serviciu sa ia legatura cu noi", a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager al Uber Romania.

Statisticile arata ca, in Romania, segmentul de livrare de mancare va ajunge in 2018 la 196 milioane de dolari, din care segmentul de comenzi online este estimat la 192 milioane de dolari. Rata de crestere este estimata la 23,3% pe an, care va rezulta intr-o piata de 452 milioane de dolari pana in 2022.

Cand mancarea iti vine cu Uber

Uber Eats este o aplicatie de livrare de mancare separata care face din comandarea mancarii o experienta la fel de simpla precum comandarea unei curse, indiferent daca esti acasa, la birou sau in parc.

Uber foloseste tehnologia si reteaua de curieri si restaurante pentru a livra eficient mancare catre utilizatori, care isi pot urmari comanda in aplicatie, pot modifica cu usurinta punctul de livrare si pot folosi acelasi cont de pe care solicita curse Uber.

Uber Eats a fost lansat in decembrie 2015 in Toronto, iar momentan aplicatia este disponibila in peste 200 de orase si 30 de tari din intreaga lume.

In februarie 2017, Uber Eats a fost lansat in Varsovia, primul oras din regiunea Europei Centrale si de Est.

Astazi, aplicatia este disponibila in 3 orase din Polonia si colaboreaza cu peste 1.000 de restaurante poloneze.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Uber Eats Romania, #comanda mancare Uber Romania , #Stiri Companii