FOTO Toamna se numara ghindele: complexul lui Tiriac, "Stejarii Country Club", ultima tusa

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 16:12
8093 citiri
FOTO Toamna se numara ghindele: complexul lui Tiriac, "Stejarii Country Club", ultima tusa
Medusa a incept amenajarea complexului "La Stejarii"

Medusa Hotel International, parte din grupul Tiriac Imobiliare, a inceput procedurile de dotare cu echipamente a complexului turistic de agrement "Stejarii Country Club", baza sportiva integrata (all-in-one), dupa ce a incheiat contracte cu firme care vor furniza echipamentele necesare.

Valoarea contractelor prin care vor fi furnizate echipamente audio video si comunicatii, echipamente anti-incedii, articole si echipamente sport, precum si mobilier si aparate de uz casnic.

Proiectul "Stejarii Country Club", finantare europeana

Proiectul privind construirea complexului de agrement "Stejarii Country Club" are finantare europeana, iar valoarea investitiilor se ridica la aproape 51 de milioane de lei (peste 11 milioane de euro).

Complexul, localizat in padurea Baneasa, va fi amplasat pe un teren cu o suprafata de peste 15.000 metri patrati, iar constructia in sine va avea in final o arie construita de aproximativ 21.000 metri patrati si un regim de inaltime de S+P+1E.

Complexul va avea si o piscina exterioara

La finalizare, complexul de agrement "Stejarii Country Club", va avea peste 30 de facilitati de practicare a sportului. Printre acestea se vor numara piscina interioara, piscina exterioara, una pentru copii, jacuzzi, saune, teren de joaca pentru copii, dar si club de dans, fitness si terenuri de sport si sali multifunctionale, putand fi organizate evenimente sportive indoor.

De asemenea, complexul va avea un birou de informare turistica si un cabinet medical de prim ajutor. Vor fi disponibile 299 locuri de parcare din care 283 in parcarea subterana.

Medusa detine si hotelul "Les DEUX Epoques", din centrul istoric al Brasovului

Hotelul este amplasat in centrul istoric

Medusa Hotel International este o companie romaneasca infiintata in 1994, ce activeaza in domeniul turismului.

Medusa mai are hotelul "Les DEUX Epoques", situat in centrul istoric al Brasovului, in apropiere de Piata Sfatului), fiind un monument istoric din sec XVII si XIX care a fost renovat in 2007 si 2008.

Structura sa medievala (sistemul de pivnite, parterul si casa din spate) a fost schimbata si modernizata catre un stil clasic.

Cladirea a fost abandonata dupa 1989, iar in timpul comunismului, spatiile de la strada au fost folosite pentru servicii precum coafura si frizerie. Spatiile din spate (catre curtea interioara) au fost utilizate in scopuri rezidentiale, dar lipsa intretinerii au condus la degradarea cladirii.

"Les DEUX Epoques" este monument istoric

Pozitionarea in centrul turistic si comercial al orasului a constituit un motiv important pentru a transforma cladirea intr-un hotel, care are o suprafata de 687 metri patrati de teren, iar suprafata estimata construita este de 1.780 metri patrati.

Suprafata utila a hotelului este de 1280 mp si este formata din 2 apartamente, 16 camere duble (fiecare cu balcon separat), o sala de conferinte cu 40 de locuri, o cafenea si o bucatarie.

Potrivit unui raport furnizat de Risco, compania Medusa Hotel International este detinuta de companiile Dongo Holdings Limited (70,32%) si de Amiel Enterprises Limited (29,68%)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#complex turistic, #Stejarii Medusa, #Bucuresti Stejarii , #Stiri Companii