Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca primesc ajutor de la stat. Cand se depun cererile

Firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca primesc ajutor de la stat. Cand se depun cererile


Prima sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare prin care firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca pot obtine bani de la stat se desfasoara intre 22 septembrie si 17 octombrie, a anuntat recent Ministerul Finantelor. Firmele trebuie sa transmita documentele necesare la Registratura generala a MFP, insa numai prin posta sau servicii de curierat rapid, cu confirmare de primire.

Ministerul Finantelor a anuntat saptamana trecuta ca se deschide prima sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza schemei de ajutor de stat stabilita prin HG nr. 332/2014, care se va desfasura in perioada 22 septembrie si 17 octombrie 2014.

Citeste mai multe despre Firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca primesc ajutor de la stat. Cererile pentru obtinerea finantarii se depun de astazi pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1518 ori