Firmele britanice sustin un nou acord cu Uniunea Europeana - sondaj

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 09:16
1094 citiri

Mai mult de jumatate dintre firmele din Marea Britanie sunt in favoarea renegocierii relatiei lor cu Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj al Camerei Britanice de Comert /BCC/, citat luni de Reuters.

60% din 3.200 de firme intervievate in Marea Britanie considera ca transferul unor puteri inapoi la parlamentul de la Londra ar ajuta perspectivele de afaceri si economice ale tarii, potrivit Agerpres.

In timp ce majoritatea cred ca retragerea din blocul celor 28 de natiuni ar afecta economia Marii Britanii, aproximativ 46% dintre respondenti considera ca integrarea in continuare in UE ar putea impiedica cresterea economica.

"Daca Uniunea Europeana nu va fi perceputa sa functioneze in interesele tuturor statelor sale membre, ea va continua sa-si piarda legitimitatea nu doar in randul publicului de vot, dar si printre oamenii de afaceri.

Perspectivele de afaceri si comert pentru Marea Britanie s-ar imbunatati substantial daca va avea loc o reforma semnificativa a UE", a declarat John Longworth, director general al BCC, intr-un comunicat de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#firme britanice acord UE, #firme Marea Britanie , #Stiri Companii