Fainurile nobile SAPTE SPICE, acum in tinuta de gala

Marti, 18 Iulie 2017, ora 17:27
1694 citiri
Fainurile nobile SAPTE SPICE, acum in tinuta de gala

SAPTE SPICE, unul dintre cei mai mari producatori de pe piata de morarit din Romania, a reunit cele mai fine fainuri nobile ale sale sub numele COROANA, un brand care va stabili noi etaloane in industrie. Din aceasta familie fac parte atat fainuri deja cunoscute, cat si sortimente de faina ce abia asteapta sa faca istorie.

Elementul grafic central al noului ambalaj il constituie blazonul, care contine simboluri nobiliare specifice fiecarui sub-brand, si ilustratii subtile cu produsele finale care pot fi obtinute din faina respectiva.

Elementele grafice folosite sunt tehnice, geometrice si foarte simplificate, accentuand calitatea de top a produselor SAPTE SPICE si inovatia constanta a firmei de morarit.

Primele trei sortimente de faina ale noii game sunt:

  • Ducesa (fosta faina 550) - faina unica tip 550, pentru produse nobile de patiserie - o faina versatila, potrivita intregii game de produse de patiserie

  • Principesa (fosta faina 550 panificatie) - o faina nobila, rafinata si iscusita, tip 550, creata special pentru produse de panificatie si franzelarie foarte albe, fine si crescute

  • NOU LANSATA Domnita - faina tip 550 experta in placinte dobrogene, merdenele si alte foietaje traditionale - o faina care se potriveste perfect pentru toata gama de foietaje lucrate manual, adaptabila si pentru pizza si lipie libaneza.

Noile sortimente ale gamei COROANA sunt disponibile pentru producatorii industriali prin reteaua de vanzari SAPTE SPICE, prin distribuitorii autorizati si in marile lanturi de hypermarketuri.

Despre SAPTE SPICE

Compania SAPTE SPICE este unul dintre cei mai mari jucatori din industria romaneasca de morarit si a fost infiintata in 2007, prin desprinderea diviziei de morarit din cadrul grupului Vel Pitar. SAPTE SPICE detine patru mori, cu o capacitate anuala de macinis de peste 200.000 de tone.

Gratie investitiilor facute, SAPTE SPICE s-a remarcat prin introducerea corectiei enzimatice totale a fainurilor, eliminand folosirea aditivilor chimici, prin performanta de a macina integral bobul de grau la un nivel de granulozitate unic, comparabil cu cel al fainurilor albe si printr-un portofoliu complex care ajunge la brutarii, patiserii, cofetarii si la toate raioanele in-store bakery ale lanturilor internationale de hypermarketuri.

De curand, leadershipul companiei s-a extins pe un nou segment, cel al produselor din secara, SAPTE SPICE fiind prima companie de morarit care lanseaza o gama completa de fainuri si mixuri pe baza de secara pe piata romaneasca.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Sapte Spice Coroana, #fainuri Coroana , #Stiri Companii