Experiente practice de invatare si dezvoltare pentru studenti in mediul de business

Sambata, 25 Aprilie 2020, ora 15:15
966 citiri
Experiente practice de invatare si dezvoltare pentru studenti in mediul de business

ASER a dat start proiectului Akademics in mediul online! Esti gata sa ai parte de cea mai tare experienta a studentiei tale, explorand lumea business-ului si lucrand in echipa?

In perioada 4 - 15 mai, ASER iti pregateste experiente practice de invatare si dezvoltare, gata sa iti faca studentia mai autentica.

Fiecare etapa contureaza experienta Akademics

Etapa I: Interactioneaza in cadrul workshop-ului de autocunoastere! Sub indrumarea unui trainer specializat, iti vei identifica punctele tari si slabe, vei continua sa te dezvolti si vei fi orientat spre oportunitati de crestere personala si profesionala.

Etapa a II- a: Seteaza-ti obiective SMART alaturi de un trainer specializat! Vei invata cum se definesc, cum se formuleaza si cum se ating acestea. Ele te vor ajuta sa te dezvolti atat pe parcursul proiectului, cat si in viata de zi cu zi.

Etapa a III- a: Focuseaza-te pe dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa! Ai sansa sa iti antrenezi abilitatile de negociere, gandire strategica, problem-solving si creativitate. Liviu Cadariu, Radu Glont, Petru Caibulea vor fi cei care te vor ghida spre atingerea obiectivelor setate in etapa anterioara.

Etapa a IV- a: Company Talk! Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza o companie sau cum sunt impartite sarcinile? Ai sansa sa afli toate aceste informatii in cadrul Open Days, alaturi de partenerii ASER: Coca-Cola HBC si British American Tobacco.

Ultima etapa: Participa la sesiuni de networking pe diferite tematici, cum ar fi leadership, management, vanzari si antreprenoriat! Roxana Szekely, Viorel Asaftei, Catalin Stancu si Monica Cadogan sunt speakerii de la care vei afla secretele acestor domenii.

Ce mai astepti? ASER iti ofera o perspectiva mai clara ca niciodata asupra mediului de business! Inscrie-te pana pe 28 aprilie AICI pentru a avea parte de contexte unice de invatare si dezvoltare profesionala, acumuland abilitatile de care ai nevoie.

Daca esti gata de o noua provocare, urmareste paginile de Facebook si Instagram ASER.

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc. ...citeste mai departe despre "Experiente practice de invatare si dezvoltare pentru studenti in mediul de business" pe Ziare.com

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#proiect Akademics online, #Asociatia Studentilor Economisti Romania, #mediul economic romanesc , #Stiri Companii