Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EURES Romania avea 145 de locuri de munca vacante in strainatate, la 30 octombrie

EURES Romania avea 145 de locuri de munca vacante in strainatate, la 30 octombrie


EURES Romania avea inregistrate in baza de date, la 30 octombrie, 145 de locuri de munca in strainatate, dintre care cele mai multe pentru Ungaria, unde erau disponibile 75 de posturi de sofer de TIR, potrivit datelor AMOFM.

La data de 3 noiembrie, la nivel european erau vacante 1.880.930 locuri de munca, in 32 de tari europene, fusesera depuse 1.218.477 CV-uri, iar 32.132 de angajatori erau in cautare de forta de munca.

EURES Romania oferea, de asemenea, pentru Germania, 16 posturi de asistent medical, de sofer profesionist, asistent manager si operator masini plastice, pentru Marea Britanie - 13 posturi (senior asistent social, asistent medical), Malta-10 posturi (ingrijitor cladiri, camere), Irlanda - 6 posturi (inginer senior software/servicii on-line, inginer senior software Core Tech, inginer sistem, inginer software), Finlanda - 6 posturi (macelar, sofer camion), Franta - 6 posturi (sef de santier, medic specialist medicina generala, medicina muncii, radiologie, ginecologie, urologie, oncologie), Norvegia - 5 posturi (inginer service, senior inginer electric, inginer proiectant CATIA/manager proiect, inginer productie, senior proiect manager), Republica Ceha - 4 posturi (controlor trafic/dispecer transport), Belgia - doua posturi (lucrator in productie - prelucrarea si conservarea pestelui) si Spania doua posturi de controlor si programator CNC), potrivit unui comunicat al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

Pentru ocuparea posturilor vacante se solicita experienta

Pentru ocuparea posturilor vacante se solicita experienta, calificare in domeniu si cunostinte de limba a statului respectiv sau de limba engleza.

Potrivit EURES, portalul mobilitatii europene pentru ocuparea fortei de munca, Swede Recruit, o companie falsa din Suedia, a trimis oferte false de locuri de munca mai multor persoane aflate in cautarea unui loc de munca si care erau inregistrate in baza de date a EURES.

"Compania a fost scoasa imediat din baza noastra de date. In consecinta, ofertele de munca anuntate de Swede Recruit nu sunt accesibile si va rugam sa le ignorati, in cazul in care ati primit vreuna dintre acestea", precizeaza EURES, pe portalul europa.eu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2750 ori
Citeste mai multe desprelocuri de munca eures joburi disponibile