EPIC ULTRA - Primul Conector Industrial perfect compatibil EMC

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 12:43
1373 citiri
EPIC ULTRA - Primul Conector Industrial perfect compatibil EMC

Analizand absolut toate aspectele teoretice si practice privind functionarea cablurilor de date in zone cu camp electromagnetic perturbator, Grupul LAPP a creat primul conector industrial perfect compatibil EMC. EPIC ULTRA este cel mai inovativ si sigur model de conector industrial compatibil EMC.

Conectorul industrial EPIC ULTRA permite un comportament foarte bun inclusiv in zone cu zgomot electromagnetic cu frecvente ridicate.

Semicarcasele mama si tata ale conectorului creeaza o cusca Faraday, contactul electric realizandu-se intre cele doua semicarcase pe intregul perimetru, obtinandu-se astfel o rezistenta de contact infima intre cele doua piese.

Mai mult, expertii Lapp Group au tinut cont si de componenta inductiva a circuitului electric echivalent aferent celor doua semicarcase. Contactul electric perfect nu aduce atingere gradului de protectie deoarece garnitura de sigilare a fost proiectata sa fie plasata in interiorul conturului semicarcaselor.

Aceasta dispunere protejeaza garnitura la agresiuni mecanice si mentine calitatea etansarii pe intreaga perioada de exploatare a conectorului.

Corpul celor doua semicarcase este nichelat fapt care imbunatateste comportamentul fata de agresiunile chimice din mediul ambiant si permite in acelasi timp un comportament foarte bun inclusiv in zone cu zgomot electromagnetic cu frecvente ridicate.

Cablul ecranat care intra in semicarcasa are ecranul pus la potentialul de pamant printr-o presetupa de tip SKINTOP BRUSH. Acest sistem permite minimizarea manoperei la montaj si asigura punerea sigura la masa a ecranului. Presetupa asigura un grad de protectie IP68 si o rigidizare perfecta a cablului in semicarcasa.

In pozitie cuplata, conectorii industriali EPIC ULTRA asigura un grad de protectie IP65. Inchiderea conectorului si blocarea acestuia se realizeaza printr-un sistem de leviere din otel inoxidabil care se inclemeaza peste un sistem de role. Acest sistem usureaza asamblarea semicarcaselor si permite o sigilare sigura.

In concluzie, conectorii industriali din seria EPIC ULTRA ofera o multitudine de beneficii: comportament foarte bun inclusiv in zone cu zgomot electromagnetic cu frecvente ridicate, rezistenta marita la coroziune, rezistenta chimica mare, rezistenta la stropire periodica cu substante saline, economie de spatiu datorita dimensiunilor compacte, montaj rapid.

Datorita tuturor acestor caracterisitici si avantaje, conectorii industriali EPIC Ultra pot fi folositi in zonele offshore, in fabrici de biogaz, la constructia de masini si utilaje, turbine eoliene, motoare electrice si in orice alte zone sensibile EMC.

Pentru mai multe detalii despre conectorii industriali EPIC, accesati pagina lappromania.lappgroup.com.

Despre Lapp Kabel Romania

Lapp Group, cu o istorie de peste 50 de ani, opereaza in intreaga lume pentru dezvoltarea, producerea si comercializarea a peste 40.000 de produse. Avand 17 spatii de productie, 41 firme de distributie si peste 100 de parteneri si sediul central la nivel mondial, in Stuttgart, Germania, oamenii Lapp Group sunt peste tot unde aveti nevoie de noi.

LAPP KABEL ROMANIA activeaza pe piata din 2013 oferind servicii la cele mai inalte standarde, dar si o gama diversificata de produse, cum ar fi: cabluri si accesorii pentru cabluri, pat cablu metalic in sortodimensiuni complete, echipamente pentru mediu cu pericol de explozie, materiale pentru tablourile electrice, sisteme paratrasnet.

Disponibilitatea permanenta a produselor in stoc si flexibilitatea noastra satisfac nevoile clientilor. Specialistii LAPP KABEL ROMANIA va sunt alaturi pentru a va ajuta sa gasiti solutiile optime necesare afacerii dumneavoastra.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#conector industrial perfect EMC, #conectorul industrial Epic Ultra , #Stiri Companii