Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Engagementul oamenilor se castiga!

Engagementul oamenilor se castiga!


Engagement inseamna sa fii pe deplin integrat in echipa, orientat catre niste obiective concrete, sa ti se acorde incredere si autoritate, sa primesti in mod constant un feedback constructiv, sa beneficiezi de sprijin pentru a-ti dezvolta abilitatile, sa fii apreciat si sa ti se recunoasca meritele.

Engagementul oamenilor se castiga! Este legea dupa care majoritatea companiilor functioneaza astazi, devenind din ce in ce mai creative in politicile lor de motivare si recompensare a angajatilor.

Atunci cand vorbim despre engagement, vorbim despre sistemul de recompensare si beneficii, ca parte esentiala a strategiei de Resurse Umane.

Care sunt acele modalitati de recompensare a angajatilor care fac diferenta intr-o companie? Ce isi doresc cu adevarat angajatii si ce ii motiveaza?

Cum reusesc organizatiile sa isi tina aproape angajatii si sa ii fidelizeze prin diferite metode non-financiare?

Care sunt metodele de motivare extrasalariale cu cel mai mare impact in engagementul angajatilor? Sunt cu adevarat oamenii cel mai important asset in companie?

Despre toate aceste lucruri se va discutat pe data de 9 iunie, in cadrul evenimentului The Art of Engagement, care se va desfasura la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Printre speakers care vor participa la eveniment se regasesc:

- Instrumente inteligente pentru engagementul ridicat al echipelor. Studiu de caz: Policolor. Speaker: Andreea Ion, HR Director, Policolor

- Leadershipul este acolo unde incepe si engagementul. De ce a fi liderul unui business inseamna a fi lider in engagement? Speaker: Doru Dima, PhD CEO Romania, CPO International, GREAT PEOPLE INSIDE

- Cat de verde este verdele? Mituri reintelese despre engagement?
Speakeri: Monica Sociu, Partener GfK Romania, Expert in Online Communities si Denis Alnitei, Organizational Development Manager, Orange Romania

- Cum ajungi sa devii un angajator ravnit? Tips and tricks pentru orice buget.
Speaker: Aurelian Chitez, Senior Account Manager, Romanian Software

- Make your employees future your present concern: Why a private pension is better than a foosball table Speaker: Mihai Muntean, Chief Sales Officer, NN Romania

- Transparenta costurilor si libertatea de alegere a beneficiilor fac angajatii mai fericiti!
Speaker: Adrian Sarbu, Cofounder, Benefit Systems

La conferinta "The Art of Engagement" sunt asteptati 100 de Manageri HR, Manageri Recrutare si Talent Manageri pentru a explora impreuna metodele de crestere si conservare a engagementului oamenilor, de la implicarea liderului, la libertatea angajatilor de a-si alege singuri pachetul de beneficii.

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitatiei trimise de catre organizator, in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere pe site-ul cariereonline.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1985 ori