Elicopterul SMURD prabusit in lacul Siutghiol este asigurat de Omniasig VIG

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 14:19
1564 citiri
Elicopterul SMURD prabusit in lacul Siutghiol este asigurat de Omniasig VIG
Foto: pascani.bzi.ro

Elicopterul prabusit luni in lacul Siutghiol din judetul Constanta este asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), fiind acoperit de o polita de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane, a anuntat asiguratorul.

"Elicopterul implicat in tragicul eveniment aviatic care a avut loc luni, 15 decembrie, in zona lacului Siutghiol din judetul Constanta, este asigurat de catre Omniasig Vienna Insurance Group. Elicopterul apartine Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne si este acoperit printr-o polita de asigurari de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane - pilot si pasageri", se arata intr-un comunicat al companiei.

Omnasig Vienna Insurance Group va face toate demersurile pentru solutionarea cu celeritate a dosarului de dauna, se mai spune in comunicat, care nu face referire la suma asigurata din polita de asigurare privind riscurile acoperite.

Un elicopter SMURD s-a prabusit, luni, in lacul Siutghiol, in urma accidentului pierzandu-si viata toate cele patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un medic si o asistenta medicala.

Omniasig a asigurat si avionul implicat in evenimentul din ianuarie 2014 in zona Muntilor Apuseni, accident in urma carui si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, studenta la Institutul Medico-Militar din Bucuresti.

Compania este parte a grupului Vienna Insurance Group (Austria), care detine peste 99% din actiunile asiguratorului roman.

Societatea este al treilea jucator pe piata asigurarilor dupa nivelul subscrierilor din 2013, care au atins 881,1 milioane de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#elicopter SMURD prabusit, #elicopter SMURD asigurat Omniasig VIG , #Stiri Companii